Ova torba domaćeg brenda nas je oduševila. Idealna je za kupovinu, plažu i posao

Foto: puellalu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TRAŽITE li modni dodatak koji će istovremeno očarati u urbanim ulicama, u poslovnom uredu i uz obalu? Upoznajte se s PuellaLu torbom s višnjama - preslatkim dodatkom koji odiše šarmom i praktičnošću.

Osim što je neodoljivo šarmantna, ova torba je i izuzetno praktična

PuellaLu torba s višnjama izdvaja se dizajnom i funkcionalnošću. Svaka višnjica na torbi je ručno izrađena i pažljivo pričvršćena, pružajući vam ne samo estetski užitak već i osjećaj kvalitete i pažnje posvećene detaljima.

Osim što je neodoljivo šarmantna, ova torba je i izuzetno praktična. Opremljena je podstavom koja dodaje čvrstoću i strukturu, dok zadebljano dno osigurava da torba stoji stabilno čak i kada je puna. Unutar torbe nalaze se dva praktična džepa, idealna za organiziranje sitnica poput ključeva, mobitela ili šminke. Patentni zatvarač osigurava da vaše dragocjenosti budu sigurne i lako dostupne tijekom cijelog dana.

Ova torba je dostupna po cijeni od 65 eura, a možete je pogledati ovdje.

Pročitajte više