Domaći brend poznat po neobičnim dodacima za dom sada ima i zidne satove

Foto: @imano.studio

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

O DOMAĆEM brendu īmāno već smo vam pisali, a ako slučajno niste vidjeli, evo kratki podsjetnik. Ovaj brend sa sjedištem u Zagrebu u ponudi ima dekorativne ručno rađene predmete za dom, koji su nas osvojili svojim neobičnim dizajnom. Iza brenda stoji Eman Ahel, po struci grafička dizajnerica i magistra dizajn menadžmenta, a razgovor s njom možete vidjeti ovdje

Mi ćemo se danas posvetiti novitetu koji je īmāno studio nedavno predstavio, a radi se o zidnim satovima. Možda ste pomislili - zidni sat kao zidni sat. No ovi su sve samo ne obični. Karakterizira ih prepoznatljiv izgled brenda. 

Eman je predstavila nekoliko modela satova, zapravo varijacija boja, koje je do sada izradila. Sve ih odlikuje zaobljen dizajn, a razlikuju se po boji. Neke krasi samo jedna boja, drugi su prošarani, ali svi su jedinstveni i vrlo upečatljivi. 

Ručno se izrađuju po narudžbi, a mnogima su se svidjeli

Nismo jedini kojima su se ovi satovi svidjeli pa se tako na Instagramu ispod njihovih fotki mogu naći mnogi pozitivni komentari. "Ovo je toliko dobro", "Wow", "Prekrasno", "Baš su kjut svi uzorci satova", "Kako su posebni! Predivno", neki su od njih. 

A mislim, pogledajte ih samo. Tko ih ne bi poželio da mu krase zid?

Satovi se, kao i ostali proizvodi brenda, ručno izrađuju po narudžbi. Dimenzija sata je 26 x 26 cm, težina im je cca 670 grama, a može ih se izraditi u različitim tehnikama izrade te željenim bojama. Kazaljke mogu biti bijele, crne ili zlatne. Cijena sata niža je od 100 eura. 

"Poanta je da imaš slobodu i da sudjeluješ u stvaranju svog sata. On nije tu samo da ti kaže vrijeme već da bude tvoj kreativni izražaj koji će pronaći mjesto na tvom zidu, gdje će se nastaviti njegova priča", objašnjava īmāno studio.

Pročitajte više