Dosta vam je gradskih gužvi? Ovo je top pet najboljih glamping resorta u Hrvatskoj

Foto: Booking.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOSTA vam je hotelskih gužvi i gradske buke? Možda je vrijeme da isprobate glamping, novu dimenziju odmora za sve koji traže bijeg iz gradske vreve. Glamping, odnosno glamurozno kampiranje, savršen je spoj za potpuno opuštanje uz malu dozu luksuza.

Pronašli smo nekoliko najljepših glamping kampova na hrvatskoj obali i u unutrašnjosti s visokim ocjenama gostiju na Booking.comu.

Auras Glamping Eco Resort, 10*

Smješten je u Biogradu na Moru, a nudi vrhunsko opuštanje u klimatiziranim šatorima s pristupom vanjskom bazenu i vrtu te besplatan privatan parking.

Što se gostima najviše svidjelo: "Odsjeli smo četiri noći u Auras i zahvaljujući Dinu i gostoprimstvu njegove žene vratili smo se kući sa lijepim uspomenama. Siguran sam da ćemo se uskoro vratiti u Auras." (Istvan, Mađarska)

Plage Cachée – Glamping, 9.4*

Objekt se nalazi u Vrboskoj na otoku Hvaru, na oko 1 km od plaže Maslinica. Ovaj objekt s vrtom ima besplatan WiFi, opremu za roštilj i besplatno privatno parkiralište. Sve smještajne jedinice uključuju popločani dio dvorišta s pogledom na more, kuhinju s hladnjakom i pločom za kuhanje te vlastitu kupaonicu s tušem.

Što se gostima najviše svidjelo: "Prekrasan ambijent, nevjerojatni šatori i vrlo udoban kamp. Vanjske kuhinje su odlične i želim jednu kod kuće. Mjesto je tako mirno, da se potpuno opustiš, čak i s dvoje djece kojima se svidjelo." (Simon, Ujedinjeno Kraljevstvo)

Arena One 99 Glamping, 9*

Arena One 99 Glamping nalazi se u Medulinu, na svega nekoliko koraka od plaže. Nudi klimatizirane glamping šatore i restoran, a gostima je na raspolaganju pristup vanjskom wellness centru koji nudi saune, masaže, kišne tuševe i kade, posebno osmišljene programe joge te razne sportske aktivnosti i animaciju za djecu i odrasle.

Što se gostima najviše svidjelo: "Wellness je savršen, osoblje je više nego ljubazno, a opcija da se sve iskomunicira s osobljem putem aplikacije je jedan veliki plus." (Antea, Hrvatska)

Plitvice Holiday Resort, 8.9*

Objekt se nalazi na mirnoj lokaciji među visokom borovinom i nizom blagih brežuljaka, na 8 km od Nacionalnog parka Plitvička jezera. Kompleks obuhvaća smještajne jedinice u glavnoj zgradi i u drvenim kućama. U restoranu u sklopu resorta poslužuju se jela tradicionalne hrvatske kuhinje, a naročito lički specijaliteti. U obrocima gosti mogu uživati ​​u blagovaonici ili na prostranoj terasi.

Što se gostima najviše svidjelo: "Briga osoblja za urednost i čistoću okoliša i popratnih sadržaja oko objekta." (Andrej, Hrvatska)

Fisherman's Glamping Village, 8.3*

Fisherman's Glamping Village nalazi se u Klimnu. Ovaj objekt s pogledom na vrt obuhvaća restoran, recepciju otvorenu 24 sata, bar, vrt, vanjski bazen otvoren tijekom cijele godine i dječje igralište. 

Što se gostima najviše svidjelo: "Veliki mali kamp! Odsjeli smo u šatoru za glamping koji ima sve što vam je potrebno i lako se možete prošetati do bazena i plaže. Bar na plaži nudi odlična pića od jutarnje kave do koktela uz zalazak sunca. Restoran je također nevjerojatan i tamo smo jeli više puta. Ljubazno osoblje." (Maggie, Nizozemska)

Pročitajte više