Dosta vam je nereda u ladicama? Treba vam ovaj povoljan dodatak

Screenshot/Foto: TikTok/ikea.com/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LADICE vrlo brzo i vrlo lako mogu postati poprište apsolutnog kaosa, bez obzira na to što se u njima nalazi. No, na tržištu su dostupni organizatori koji omogućuju lako uspostavljanje reda i sprječavanje neurednog izgleda ladica. Jedan takav proizvod iz IKEA-e postao je viralan na društvenim mrežama. Radi se o proizvodu koji je nedavno dodan u asortiman odabranih IKEA trgovina, a zove se Tryckspruta.

Ova praktična pregrada omogućuje vam jednostavnu organizaciju ladica. Najveća prednost joj je što je podesiva te se može koristiti za više namjena, odnosno u više ladica, na primjer za organizaciju odjeće, kako je prikazano u ovom viralnom TikTok videu, no i za organizaciju kuhinjskih dodataka, kao i još mnogo toga. 

@elia__home #CapCut mes indispensables de chez Ikea #pourtoi ♬ son original - Elia_home

Kao što smo već spomenuli, ova pregrada je novi proizvod i tek je nedavno stigla u odabrane IKEA trgovine, uključujući one u Italiji i Francuskoj. U našim trgovinama još uvijek nije dostupna, ali se nadamo da će uskoro biti. Cijena joj je 4.99 eura.

IKEA Tryckspruta, 4.99 eura (nije još dostupno kod nas)

Slične opcije

Ako ne želite čekati da prethodno spomenuta opcija bude dostupna u našoj IKEA trgovini, pronašli smo dvije alternative. Prva je gotovo identična i radi se o setu podesivih pregrada za ladice. U setu dolaze četiri pregrade i košta 24 eura, možete ga pronaći na njemačkom Amazonu. 

Set od 4 razdjelnika za ladicu, Amazon, 23.99 eura

Druga opcija dostupna je u našoj IKEA trgovini, a riječ je o razdjelniku za ladice Uppdatera. Cijene se kreću od 6.99 eura naviše, ovisno o dimenzijama. Ovaj razdjelnik je dostupan u tri dužine: 40, 60 i 80 cm. Pogledajte ga ispod.

IKEA Uppdatera, 40 cm, 6.99 eura

Pročitajte više