Dyson ima novi fen za kosu, kaže da je najinteligentniji na tržištu

Foto/Screenshto: dyson.com/TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DYSON, poznat po svojim inovativnim tehnologijama u svijetu kućanskih aparata, predstavio je svoj najnoviji proizvod u liniji proizvoda za njegu kose - Dyson Supersonic Nural.

Prema marki, ovaj fen nije samo još jedan uređaj za sušenje kose već prava revolucija u njezi kose i vlasišta, dizajnirana s misijom zaštite i poboljšanja zdravlja vlasišta. Dyson kaže da je Supersonic Nural "najinteligentniji fen za kosu". 

"Tako je lijep", "Ovo je tako uzbudljivo, volim svoj Supersonic, a ovaj novi mijenja igru", "Jako je fensi", "Jako kul", "Sviđa mi se", "Ne sviđa mi se boja fena", "Jedva čekam", "Još jedan novi proizvodi", "Nevjerojatan novi proizvod", neki su od komentara na Instagramu i TikToku povodom predstavljanja novog fena. 

On se od svog prethodnika, originalnog Supersonic fena, razlikuje na tri ključna načina zahvaljujući tehnološkim inovacijama koje postavljaju nove standarde u industriji.

Nural je dizajniran da spriječi oštećenje vlasišta

Nural se može pohvaliti senzorskom tehnologijom koja omogućava da, kada je uređaj u načinu rada zaštite vlasišta, toplina emitirana prema vlasištu ne premašuje 55 stupnjeva Celzijusa. Ovo je ključno jer ekstremna toplina može štetiti zdravlju vlasišta, a Dyson Nural je dizajniran da to spriječi.

Senzori kontinuirano mjere udaljenost do glave s pomoću nevidljivih infracrvenih zraka, prilagođavajući toplinu i protok zraka kako bi održali konstantnu temperaturu, bez obzira na to koliko blizu sušilo držite vlasištu. Osim toga, zahvaljujući promjenjivom osvjetljenju na uređaju, korisnici mogu vizualno pratiti promjene temperature, što olakšava korištenje uređaja.

Prepoznavanje nastavaka i automatsko isključivanje kada se ne koristi

Prepoznavanje nastavaka i automatsko isključivanje kada se ne koristi su još neke od inovacija koje donosi Dyson Supersonic Nural. Prepoznavanje nastavaka pojednostavljuje stiliziranje kose prema osobnim preferencijama i omogućuje korisnicima da lako prelaze između različitih stilova i alata za oblikovanje.

Inovativna funkcija Pause Detect (prepoznavanje pauze) automatski isključuje uređaj kada se stavi na stranu, smanjujući buku i potrošnju energije.

Stižu i novi nastavci

Osim navedenih značajki, uređaj će doći i s nekim novim nastavcima koji su posebno dizajnirani da poboljšaju iskustvo oblikovanja i njegu kose, kao i zdravlje vlasišta. Među njima je i Curl + Wave difuzor, koji je izrađen kako bi pomogao definirati i oblikovati prirodne kovrče kroz dva različita moda rada.

Osim Curl + Wave difuzora, moguće je da će biti i drugih novih nastavaka uključenih ili dostupnih za kupnju zasebno, kako bi se omogućila još veća prilagodljivost i preciznost u oblikovanju kose za različite tipove i teksture kose.

Ovaj fen za kosu tek je predstavljen, a na nekim tržištima bit će dostupan za kupnju već od travnja, dok na drugima nešto kasnije. Što se tiče europskog tržišta čini se da neće stići prije srpnja. Fen će biti dostupan u dvije boje - ljubičastoj i tirkizno-narančastoj kombinaciji.

Cijena za europsko tržište za sada nije poznata, ali prema pisanju Cosmopolitana u UK-u će koštati 399.99 funti (oko 470 eura).  

Pročitajte više