Eminem koristi telefon koji je zastario. Ljudi pišu: Pametno

Foto: Shutterstock/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ČINI SE da poznati reper Eminem nije ljubitelj modernih pametnih telefona. Naime, otkriveno je da on još uvijek koristi BlackBerry s tipkovnicom. Ovu informaciju podijelio je DJ Whoo Kid, koji je na Instagramu objavio fotku na kojoj su on, Eminem i Mr. Porter iz D12 na kauču. Na fotografiji se vidi da Eminem koristi BlackBerry, a isto je potvrđeno u opisu. 

"Eminem je pokušavao shvatiti tko je pojeo posljednju porciju špageta", napisao je Whoo Kid. "Ja sam slegnuo ramenima i rekao mu da je to bio @iamdenaun. I usput, da. Još uvijek ima BlackBerry telefon."

"I ja ga još uvijek isto imam"

"Vintage", "Pametno, ovi današnji pametni telefoni uništavaju društvo", "Meni nedostaje moj BlackBerry", "I ja ga još uvijek isto imam, ne želim se odreći te tipkovnice", "Je li to vintage BlackBerry ili model iz 2022.?", neki su od komentara ispod objave. 

Kako piše Complex,telefon je 2022. godine proglašen zastarjelim nakon što je BlackBerry prestao pružati usluge za svoje klasične mobilne uređaje. Posljednji modeli koje je tvrtka lansirala bili su BlackBerry Evolve i Evolve X u 2018. Stoga nije jasno kakvu funkcionalnost Eminemov uređaj ima, ili kako ga još uvijek može koristiti.

Ipak, BlackBerry telefoni se i dalje mogu pronaći i kupiti u pojedinim online trgovinama, poput Amazona, ali njihova funkcionalnost je ograničena.

BlackBerry Classic, Amazon, 259 eura

Pročitajte više