Energija bogate mame novi je odgovor na tihi luksuz. Evo kako ga slavne osobe nose

Foto: Profimedia/net-a-porter.com/mohito.com/mango.com/maxmara.com/dior.com/adrialece.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIHI LUKSUZ već je neko vrijeme aktualan trend, a cilj je odjenuti se skupocjeno, ali diskretno. Cipele i odjeća ne bi trebali imati vidljive logotipe, a cjelokupni dojam mora odisati skupoćom. A sad se pojavio trend energije bogate mame. On je kombinacija tihog luksuza i moćnog odijevanja.

Prostrana torba i diskretan nakit za energiju bogate mame

Ovaj trend ukorijenjen je u istim suzdržanim elementima, ali su ti klasični komadi unaprijeđeni s ne baš tihim dodatkom, a to je najčešće velika, funkcionalna, luksuzna torba, piše Vogue. Ove torbe nisu prepune logotipa, već su suzdržane.

Slično je i s nakitom. Energija bogate mame ogleda se u finom nakitu, luksuznim satovima i dizajnerskim trapericama. Gisele Bündchen, Angelina Jolie i Katie Holmes ovaj su stil savršeno utjelovile, a evo i kako ih možete iskopirati.

Katie Holmes

Ključni komad kombinacije u kojoj je viđena Katie Holmes svakako je Toteme T-Lock kožna torba koju je kombinirala s trapericama ležernog kroja, dolčevitom i sakoom. Jednostavno, udobno i funkcionalno.

Gisele Bündchen

Manekenka Gisele Bünchen prošetala je u mnogo ležernijem izdanju i bez torbe. Na šetnju psa u Miamiju odabrala je bijele i lagane hlače i majicu, diskretnu zlatnu ogrlicu i sunčane naočale. Ništa joj više ni ne treba.

Angelina Jolie

Kraljica diskretnog, elegantnog i moćnog stila svakako je Angelina Jolie. Zbog toga savršeno utjelovljuje energiju bogate mame. Prošetala je u elegantnom sivom baloneru, crnim hlačama širokih nogavica i s golemom torbom na ramenu.

Pročitajte više