Eurovizija 2023: Dodatne ulaznice bit će puštene danas u prodaju

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DODATNE ulaznice za 67. natjecanje za pjesmu Eurovizije bit će puštene u prodaju od ponedjeljka, 24. travnja, od 13 sati po srednjoeuropskom vremenu. Dok se gradnja pozornice u Liverpoolu bliži završetku, posljednje preostale ulaznice za natjecanje za pjesmu Eurovizije 2023. bit će u prodaji. Nova serija ulaznica bit će dostupna za svih 9 nastupa uživo u sklopu prvog i drugog polufinala te velikog finala. 

Ulaznice će se moći kupiti samo na www.ticketmaster.co.uk bez obzira na zemlju iz koje ih kupujete, a možete kupiti samo karte za jednu predstavu odjednom. Cijene će se kretati od 30 do 380 funti (33.97 do 430.28 eura), ovisno o emisiji i sjedištu.

Grupa Let 3 u prvoj polufinalnoj večeri nastupa sedma po redu

BBC kaže da je preostao ograničen broj ulaznica za tri emisije uživo, kao i za šest pretpremijera produkcije. U ožujku su ulaznice za sve predstave rasprodane u 90 minuta, a tisuće su ostale razočarane. Bit će to prvi put da je Velika Britanija domaćin godišnjeg natjecanja u 25 godina. Oko 6000 ljudi bit će u areni za svaki od nastupa, no velika većina tih ulaznica već je prodana.

Za kupnju ulaznica morate imati račun na Ticketmaster UK-u, a više informacija možete vidjeti ovdje

Podsjetimo, objavljen je redoslijed nastupa u polufinalnim večerima Eurosonga. Grupa Let 3 u prvoj polufinalnoj večeri nastupa sedma po redu. Prva večer Eurosonga, kada nastupaju hrvatski predstavnici, održava se u utorak, 9. svibnja 2023. s početkom u 20 sati. Finale će se održati u subotu, 13. svibnja.

Pročitajte više