Eva Mendes pojavila se na reviji obučena u stilu žene mafijaša. Ljudi pišu: Kraljica

Foto: Profimedia/dolcegabbana.com/zalando.hr/shein.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

EVA MENDES pojavila se jučer na modnoj reviji Dolcea & Gabbane u Milanu i svojom modnom kombinacijom, inspiriranom estetikom supruge mafijaša, oduševila mnoge. 49-godišnja glumica u posljednje vrijeme rijetko se pojavljuje na javnim događanjima, ali napravila je iznimku za ovaj popularan brend, u čijem se izdanju i pojavila. 

Dramatičan crni veo

Eva se odlučila za kaput od umjetnog krzna s leopard uzrokom iz nove kolekcije brenda za 2024. godinu, crni catsuit, lakirane čizme, mini torbicu Sicily s leopard uzorkom i velike crne sunčane naočale. Kada je riječ o nakitu, odabrala je srebrno-crne naušnice i odgovarajuću ogrlicu. Odlučila se na polupodignutu frizuru i dramatičan crni veo. 

"Perfektno"

Glumica je spremno pozirala fotografima ispod svjetlećeg natpisa Dolce & Gabbana, sa sunčanim naočalama i omotana u ogromni kaput. Naknadno je podijelila fotke modne kombinacije i detalja na svom Instagram profilu. 

"Perfektno", "Vau", "Kraljice", "Profić kada je u pitanju izgled žene mafijaša", "Lijepa", "Ryan je sretnik", "Izgledaš predivno uvijek, ali ovo je posebno dobro", "Zapanjujuće", "Poput Sofije Loren", "Leopard je uvijek dobra ideja", "Top", "Prekrasno", neki su od komentara na Instagramu ispod glumičinih objava u ovom outfitu. 

Ako vam se svidjela ova modna kombinacija i htjeli ste je rekreirati, izdvojili smo nekoliko komada ispod - skupljih (Dolce & Gabbana) i povoljnijih. 

Skuplji - Dolce & Gabbana

  • Dugačak kaput od umjetnog krzna s leopard printom Kim Dolce & Gabbana, 7950 eura
  • Mala torbica Sicily Kim Dolce & Gabbana, 1450 eura
  • Sunčane naočale D&G Devotion, 230 eura

Povoljniji

  • Kaput od umjetnog krzna s leopard printom Shein, 33 eura
  • Sunčane naočale Zign, Zalando, 14.47 eura
  • Mini torbica leopard printa Shein, 8.70 eura

Pročitajte više