Evo gdje će se sve ovog vikenda u Zagrebu održati buvljaci

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVAJ vikend rezervirajte za šoping. Donosimo vam mali vodič gdje se ovog vikenda možete dobro zabaviti, ali i nešto kupiti po dobroj cijeni. 

Proljetni KSET Buvljak

Ove subote od 10 do 17 sati održat će se KSET proljetni buvljak na adresi Unska ulica 3. Imaju sve što možete zamisliti, od second hand, vintage odjeće i nakita do raznih rukotvorina.


Iggy Cocktails Saturday

U Iggy showroomu u Vlaškoj 115 ove vas subote čekaju haljine Aperol, Gin Tonic, Mojito, Tequila i mnoge druge. Očekuje vas i puno unikata koji će nakon eventa biti dostupni online (ako ostanu). Plaćanje je moguće gotovinom ili uplatom na račun (kartice ne primaju).


Ful Kul buvljak

Ful Kul buvljak ove subote nudit će odjeću, obuću, nakit, umjetnine, stripove, ploče i još puno toga. Event će se održati u Boogaloou, Ul. Grada Vukovara 68, od 10 do 17 sati.


The All studio & 47 design 

Unikatne ogrlice, narukvice, naušnice, prstenje, te ovoga puta i dizajnerske vaze, imat ćete priliku vidjeti i kupiti ove subote od 10 do 16 sati u Botaničar baru, Trg Marka Marulića 6. Brend 47 design ponudit će vam zanimljive Origami torbice u raznim bojama, unikatne haljine, kimona, novčanike i ruksake.


Najs impact buvljak

Ove subote od 11 do 17 sati u Impact Hubu, u Basaričekovoj ulici 11, održat će se Najs buvljak. Bit će desetak izlagača koji prodaju selektiranu mušku i žensku second-hand odjeću, obuću i modne dodatke te četiri modna brenda koji će pokazati svoje kolekcije u kojima koriste prirodne ili reciklirane materijale.


Pandan pop-up 

Drugi Pandan pop-up održat će se u subotu na adresi Badalićeva 28 na Trešnjevci od 11 do 17 sati. Osim nove proljetne kolekcije, bit će i nekoliko komada iz zimske kolekcije po sniženim cijenama.

Pročitajte više