Evo kako izgleda novi Xiaomi 14

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

XIAOMI je jučer putem Weiba (kineska društvena mreža) otkrio da će nova serija pametnih telefona biti predstavljena u četvrtak, 26. listopada. Danas je CEO Lei Jun isto putem te društvene mreže podijelio nekoliko rendera Xiaomija 14 i otkrio neke specifikacije.  

Na stražnjoj strani je otok s tri kamere

Xiaomi 14 prikazan je u bijeloj boji s ravnim sjajnim okvirom koji može ukazivati ​​na nehrđajući čelik. Na prednjoj strani nalazi se AMOLED zaslon od 6.36 inča s rupicom selfie kamere. Lei Jun je u jednoj objavi napisao da je "Xiaomi 14 iznimno uzak", otkrivši da su tri strane široke 1.61 mm, a donja strana 1.71 mm. "Nadmašio je iPhone 15 Pro", zaključio je u toj objavi. 

Na stražnjoj strani nalazi se otok s tri kamere, a koje će sve prema pisanju GSM Arene imati 50 MP (primarna, ultraširoka i 75 mm telefoto objektiv). Ispod haube očekuje se Qualcomm Snapdragon 8 Gen3 i HyperOS koji će zamijeniti MIUI. Ovdje možete vidjeti nekoliko fotografija koje je Xiaomi podijelio, a koje su uhvaćene novim uređajem. 

Pročitajte više