Kaufland poziva kupce da se pridruže božićnoj akciji Crvenih Nosova

Foto: Press

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BROJIMO sitno do najljepšeg doba godine, onog blagdanskog. U tom periodu mnogi izdvoje vrijeme za druženje s obitelji i prijateljima. No i ove godine mnoga djeca neće moći provesti blagdane u svojim domovima okružena bližnjima. Upravo je zato Kaufland odlučio podržati rad udruge Crveni Nosovi kako bi djeci barem malo olakšao boravak u bolnicama.

Vraćanje osjećaja radosti, sreće i optimizma

Kaufland je odlučio pomoći Crvenim Nosovima u njihovoj misiji vraćanja osmijeha na dječja lica. Također, vjeruju da će velik broj kupaca sudjelovati u ovom donacijskom programu. Misija Crvenih Nosova, odnosno klaunovadoktora, jest da pomoću umjetnosti profesionalnog klauniranja, humora i smijeha vrate ljudima osjećaj radosti, sreće i optimizma u teškim i kriznim situacijama i okolnostima.

Svi kupci koji imaju Kaufland Card putem aplikacije trebaju aktivirati kupon, a 50 bodova Kaufland će pretvoriti u 2 eura za udrugu Crveni Nosovi. 

Pročitajte više