Evo koje trgovine su ponudile popuste za Singles' Day. Požurite, traju samo danas

Foto: promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NASUPROT Danu zaljubljenih, imamo i Singles' Day, odnosno Dan samaca. Nastao je 1993. u Kini, na Sveučilištu Nankai. Prvo su ga obilježavali samo muškarci, kao Dan neženja, a kasnije su se priključile i žene. Malo po malo, ovaj se dan proširio po Kini, zatim i po svijetu, a danas imamo i prigodne popuste za samce, ali i sve ostale koji žele uloviti dobar popust.

Ponude za Singles' Day vrijede samo danas, 11. studenog, stoga požurite i iskoristite priliku.

Fashion & Friends

Za ovogodišnji Singles' Day, Fashion & Friends nudi 25% na kompletnu ponudu i 10% na MSS i outlet ponudu. Ako planirate zimovanje, predlažemo da se kvalitetno utoplite uz pomoć tople zimske jakne s kapuljačom.

Zimska jakna s remenom, Fashion & Friends, sniženo 378.75 eura (2853.69 kn)

Cjelokupnu ponudu pogledajte ovdje.

s.Oliver

Iz s.Olivera omogućili su popust od 22% na svoju kompletnu ponudu uz minimalnu kupnju u iznosu od 49 eura. Kako biste ostvarili popust, jednostavno na checkoutu unesite kod SINGLES22. Odlična je ovo prilika da se opskrbite za proslavu Nove godine ili pak utoplite bezvremenskim komadom odjeće, a zanimljivih komada svakako ima.

Haljina sa šljokicama, s.Oliver, 149.99 eura (1130.10 kn) 
Jakna s fiksnim umetkom, s.Oliver, 169.99 eura (1280.79 kn)
Tenisice od prave kože, s.Oliver, sniženo 62.99 eura (474.60 kn)

Ostatak ponude pogledajte ovdje.

>> 400.000 vas je u Hrvatskoj. Slavite li svoj dan?

Comma

Comma također nudi popuste na kompletnu ponudu, a kod koji trebate upisati kako biste ostvarili 20% popusta na sve je SINGLES20. Odlična je ovo prilika da obnovite svoju poslovnu garderobu po prihvatljivoj cijeni.

Zimski kaput, Comma, 219 eura (1650.05 kn)

Ostatak ponude možete vidjeti ovdje.

Image Haddad

Ovaj modni div odlučio je produžiti Singles' Day na nekoliko dana, pa popust možete iskoristiti sve do 14. studenog. Dostupni su popusti od 50% i 70% na sve proizvode, uključujući nove proizvode u ponudi.

Majica s pingvinom, Image Haddad, 44.90 eura (338.30 kn)

Ostatak ponude pogledajte ovdje.

Zalando

I popularni webshop također je danas odlučio počastiti svoje kupce. Uz kod SDAY2023 ostvarite popust od 22% na cjelokupni asortiman.

Even&Odd koktel haljina, Zalando, sniženo 29.95 eura (225.66 kn)

Cjelokupnu ponudu možete vidjeti ovdje.

Fabuspot

Ove godine za Singles' Day Fabuspot omogućuje 22% popusta na gotovo sav asortiman. Naime, popust se ne odnosi na Davines, Jo Malone i La Mer te već snižene proizvode. Popust možete iskoristiti u njihovim parfumerijama i webshopu uz besplatnu dostavu.

Tom Ford blagdanski set, Fabuspot, sniženo 168.48 eura (1269.41 kn)

Ostale proizvode iz ponude pogledajte ovdje.

L'Occitane

Svojim kupcima L'Occitane nudi 11% popusta uz kupnju do 50 eura, te 22% popusta uz kupnju iznad preko 50 eura. Popust je moguće iskoristiti u fizičkoj i web trgovini. Popusti, promocije i pokloni se ne zbrajaju. Popust se ne odnosi na kupovinu poklon bonova, na već snižene proizvode i na promotivne setove.

Balzam nakon brijanja, L'Occitane, 31.30 eura (235.83 kn)

Müller

Povodom Singles' Daya još samo danas vas očekuje 20% popusta na odjelu parfumerije uz kupnju u iznosu od minimalno 15 eura. Različiti popusti međusobno se ne zbrajaju, a akcije se isključuju. Popust ne vrijedi na darovne kartice.

CCC

Ljubiteljice i ljubitelje obuće svakako će razveseliti Singles' Day popust koji nudi CCC. Uz kod SINGLE25 ostvarite 25% popusta na sve, uz potrošenih minimalno 55 eura.

Gležnjače DeeZee, CCC, sniženo 34.99 eura (263.63 kn)
Gležnjače Lasocki CAMEL, CCC, 64.99 eura (489.67 kn) 

Ostatak ponude možete pogledati ovdje.

Ljekarna Coner

Povodom Singles' Daya, danas su ljekarne Coner osigurale popust od 11% na kompletnu webshop ponudu. Poznati brendovi nude i dodatne popuste od 25% i 30% iz kategorija najtraženijih proizvoda. Svi popusti su na pojedinačne proizvode, ne zbrajaju se s ostalim popustima te ne uključuju promo pakete i virtualne rutine.

CeraVe hidratantna emulzija za čišćenje, Moja ljekarna, 13,23 eura (99.94 kn)

Ostatak ponude pogledajte ovdje

Pročitajte više