Evo koji sve proizvodi stižu u sklopu Rihannine nove linije Fenty Hair

Foto: Profimedia/Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAKON globalnog uspjeha kozmetičke linije Fenty Beauty, koja je postala sinonim za inkluzivnost i raznolikost, Rihanna ne prestaje širiti svoj utjecaj u svijetu ljepote. Od 10. lipnja, poznata pjevačica i poduzetnica ušla je i u svijet njege kose s linijom Fenty Hair.

Početkom lipnja, Rihanna je na društvenim mrežama podijelila uzbudljivu vijest o širenju svog brenda na proizvode za njegu kose. Objavila je promotivni video koji je prikazivao različite tipove kose, uključujući i njezinu trenutnu frizuru - raščupani plavi pixie cut.

Poznato što sve stiže

No, osim toga, Rihanna nije podijelila mnogo informacija o konkretnim proizvodima. Međutim, sada je marka otkrila sve nove proizvode koji dolaze u sklopu linije Fenty Hair.

U liniji će se naći šampon za obnovu kose i odgovarajući regenerator, zatim intenzivniji dubinski regenerator, tretman za obnovu oštećene kose i multifunkcionalni 5-u-1 stilizator koji također služi kao zaštita od topline. Osim toga, u ponudi će biti i krema za kovrče, gel za učvršćivanje kose i pomada za kosu te mala četkica za zaglađivanje kose.

Cijene proizvoda zasad nisu poznate, no i one će uskoro biti objavljene. Proizvodi su već dostupni za odabrane kupce koji su se prijavili za rani pristup, dok će svi ostali moći kupovati ove novitete od 13. lipnja na službenoj web stranici brenda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.