Fani Čapalija otkrila nam je kojim je kremama za njegu kože vjerna već godinama

Foto: Matea Smolčić Senčar/Shutterstock/global.izipizi.com/vichy.hr/skolskaknjiga.hr/crorec.hr/uje.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BIVŠA Miss Hrvatske otkrila nam je svoje omiljene proizvode za njegu kože i kose, a doznali smo i da obožava maslinovo ulje i mediteransko bilje.

Doznali smo bez kojeg modnog dodatka ne izlazi iz kuće, čije haljine i kapute nosi i za kojim slasticama najradije poseže, ali i koju knjigu trenutno čita i koji joj je najdraži album.

Naočale IZIPIZI

Otkrila nam je da bez sunčanih naočala ne izlazi iz kuće bez obzira na vremenske prilike.

"Zna se da su nama Splićankama sunčane naočale više od modnog dodatka. Bez cvika se ne izlazi iz kuće, bilo sunčano ili oblačno. Obožavam IZIPIZI naočale jer su divnog dizajna, uklapaju se odlično u svaku odjevnu kombinaciju, lagane su, a i cjenovno pristupačne", otkrila nam je svog favorita kada su u pitanju sunčane naočale.  

IZIPIZI sunčane naočale, 361.65 kn (48 €‌)

Kozmetika za kožu i kosu Vichy

Otkrila nam je da joj je njega kože s godinama sve važnija i koje proizvode koristi.

"Nisam pobornik šminkanja, ali njega kože mi je s godinama sve važnija, zato ne preskačem svoju dnevnu beauty rutinu. Ako pričamo o proizvodima za njegu kože, već godinama sam vjerna Vichyju. Trenutno koristim Vichy Neovadiol noćnu kremu, u kombinaciji s Vichy Neovadiol Meno 5 Bi-serumom za kožu", istaknula je favorite kada je u pitanju njega kože. 

Vichy Neovadiol noćna krema, 50 ml, 274.01 kn (36.37 €)Vicyh Neovadiol Meno 5 Bi-Serum, cijena na sniženju je 321.50 kn (42.67 €)

"Kako sam primijetila da mi u jesen kosa pojačano ispada, počela sam koristiti Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 ampule protiv ispadanja kose za žene i već vidim prve rezultate", dodala je još jedan omiljeni proizvod kada je u pitanju njega kose.

Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 ampule, cijena na sniženju je 403.31 kn (53.53 €)

Haljine Anamarije Asanović

Otkrila nam je kojem je brendu vjerna kada su u pitanju haljine.

"Obožavam ženstveni dizajn Anamarije Asanović, svaki put kad odjenem njenu haljinu osjećam se kao da sam se teleportirala na sam jug Italije ili u neko pitoreskno selo u Provansi", istaknula je. 


Kaputi DeLight

Kada su pak u pitanju kaputi, jedan brend posebno voli. 

"Nema mi ništa teže nego zimi osmišljavati modne kombinacije. Izgledati lijepo, a da mi je pritom i toplo, nije tako lagan zadatak... Savršeno rješenje za taj problem je odlično krojen kaput, a meni su omiljeni oni brenda DeLight jer su ženstveni, udobni i kvalitetni", otkrila nam je. 


Bobisove slastice

"Mandulat, čokoladna krafna, bobići  ili ekler... Tko može odoljeti Bobisovim slasticama? Ja sigurno ne, i to još od djetinjstva. Bobis je jedan od simbola mog grada i moja omiljena destinacija kad mi padne cukar", ispričala nam je za čime poseže kada se zaželi slatkog. 


Knjiga Zelena svjetla Matthewa McConaugheyja

Zelena svjetla, Matthew McConaughey, cijena na sniženju je 116 kn (15.40 €)

Doznali smo i koja joj je trenutno najdraža knjiga.

"Zimi se obožavam zavući pod dekicu, uz neko dobro štivo. Zelena svjetla, fascinantna i vrlo lijepo napisana autobiografija glumca Matthewa McConaugheyja, knjiga je koju sam pročitala u dahu", ispričala nam je.


Album Oliverovih najvećih hitova

Oliver Dragojević - The Best of Collection, cijena na sniženju je 41.65 kn (5.53 €)

Fani nam je otkrila da joj je Oliver Dragojević najdraži pjevač još od najranijeg djetinjstva.

"Album Oliverovih najvećih hitova za mene je kao relikvija, stalno ga slušam i nikad mi neće dosaditi", istaknula je svoj omiljeni album našeg poznatog pjevača. 


Maslinovo ulje O

Ekstra djevičansko Monosortno ulje O, 250 ml, 79.50 kn (10.55 €)

Otkrila nam je da bez maslinovog ulja ne može, ali i za što ga sve koristi.

"Domaće maslinovo ulje koristim i za kuhanje i za njegu kose, ljeti od njega radim losion za sunčanje. Mislim da je to jedina namirnica bez koje ne bih mogla", ispričala je i dodala da posebno voli maslinovo ulje O obitelji Škrobica.


Mediteransko bilje

"Obožavam i mediteransko bilje, lavandu, ružmarin, kadulju, bosiljak, lovor...  Isto tako ga koristim u kuhanju, ali i kao ukras, naberem lavande, stavim je na stol i odmah je dan ljepši", izdvojila je ovo bilje kao svog favorita.

Pročitajte više