Fora otirači domaćeg brenda nasmijat će vaše goste

Foto: iskrica-dizajn.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DRUŠTVENE mreže ispunjene su kreativcima koji svoje radove predstavljaju upravo na tim platformama, pa redovito naletimo na prekrasne proizvode koji nas oduševe. Takvi dekorativni artikli koji su nam zapeli za oko su CROtirači domaćeg brenda Iskrica dizajn. 

Ručno su oslikani

U svojoj ponudi, između ostalog, imaju personalizirane otirače koji mogu biti originalan poklon dragoj osobi, primjerice za useljenje. Otirači su svakako prva stvar koju se zamijeti prilikom ulaska u dom, a osim praktične funkcije, zašto ne bi imali i onu dekorativnu?

Iskrica dizajn ručno oslikava vanjske otirače, a možete izabrati one koje već imaju u ponudi ili pak dizajnirati vlastiti. Ovakvi otirači unijet će dozu pozitive u dom i razveseliti goste dok čekaju ulazak ispred vrata. 

Cijena im se kreće od 27 € (203 kn) do 40 € (301 kn) za one koje imaju u svojoj internetskoj trgovini, a ovisi o otiraču i odabranim dimenzijama. Možete im poslati svoju ideju, logo ili font te će vam dizajnirati otirač bez dodatne naplate. Ponudu možete razgledati ovdje

Pročitajte više