FOTO Lijepo uređen stan od 75 m2 u Novom Zagrebu prodaje se za 275.000 eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOK smo listali Index Oglase, svidio nam se ovaj moderno uređeni stan koji se nalazi u naselju Trokut u Novom Zagrebu. Nalazi se u zgradi izgrađenoj 2022. godine, a ima 75 kvadrata stambenog prostora, spremište od 6.8 kvadrata i parkirno mjesto od 12.5 kvadrata. 

Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, tri spavaće sobe, dvije kupaonice, hodnika, lođe i gore već navedenih spremišta i parkirnog mjesta. U oglasu ističu da se stan prodaje s ugradbenim ormarima koji se nalaze u kupaonicama, hodniku i kuhinji. 

Zgrada je novije gradnje, a stan je moderno uređen

Nadalje ističu da je na podu troslojni hrastov parket, sanitarije su Grohe, a ugrađeni aparati A++ i još uvijek pod garancijom. Stan ima stolariju Salamander s električnim podizačima roleta, klima-uređaj, podno grijanje u kupaonicama i protuprovalna vrata, a spremište ima električnu utičnicu. 

U oglasu piše da je stan trostrano orijentiran (I/J/Z) i vrlo svijetao. Tramvajska i autobusna stanica nalaze se 650 metara od zgrade, a u blizini su dom zdravlja, ljekarna, dućani, vrtić, dječja igrališta te osnovna i srednja škola. 

Oglas možete vidjeti ovdje

Index Oglasi

Pročitajte više