Francuskinja otkrila savršen ruž za nježno crvene usne. Žene pišu: Najbrža kupovina

Screenshot/Foto: TikTok/violettefr.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

CRVENI ruž je ultimativni klasik koji je mnogim ženama neophodan u kozmetičkoj torbici. Dok neki vole nanijeti crveni ruž precizno, pritom naglašavajući linije usana, drugi biraju nježniji pristup gdje on izgleda kao da je utapkan prstima. Upravo ovaj potonji pristup postao je iznimno popularan u posljednje vrijeme, a sada je francuska influencerica i model Mara Lafontan putem TikToka podijelila kako ga lako postići.

"Tako lijepo"

U videu Mara Lafontan nadovezala se na Kendall Jenner, koja je istaknula da je primijetila trend nedovršenih crvenih usana, kakav često nose Francuskinje. "Bonjour", započela je Mara svoj video i otkrila da ima savršen ruž za takav izgled. Radi se o mat prozračnom balzamu francuskog brenda Violette_FR u nijansi Bêtise. "Ne treba ga razmazivati prstima", istaknula je Mara. 

@maralafontan

The ultimate french red lip

♬ original sound - Mara Lafontan

"Ovo mi je bila najbrža kupovina", "Tako lijepo!", "Ova nijansa je tako lijepa", "Opsjednuta sam", "Ova žena je tako lijepa, zaljubljena sam", "Da, želim izgledati kao ti", "Prvi korak: 'Budi najljepša žena na planeti'", neki su od komentara ispod njezinog videa. 

Bouche mordue

Violete_FR je francuski kozmetički brend koji je osnovala vizažistica Violette Serrat. Bisou Balm je osmišljen kako bi stvorio efekt bouche mordue - popularan stil nošenja crvenog ruža u Francuskoj, ali i šire, koji doslovno znači izgrizene usne.

Bisou Balm dostupan je u pet nijansi i pruža usnama zamagljen izgled bez oštro definiranih rubova. Iako se ovakav izgled može postići na više načina, ovaj balzam idealan je za one koji preferiraju jednostavnost nanošenja. Naime, prilikom njegove upotrebe nije potrebno koristiti ni prste.

Violette FR Bisou Balm, 30 eura

Pročitajte više