Franka nam je otkrila koji brend tenisica trenutno najviše voli

Foto/Screenshot: Neva Zganec/PIXSELL/zalando.hr/lunilou.com/varteks.com/cultbeauty.com/ franklygood.hr/youtube.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PJEVAČICA Franka Batelić otkrila nam je svojih deset omiljenih proizvoda. Saznali smo u kojoj modnoj kombinaciji se osjeća najudobnije, koju kremu za njegu lica i ruku koristi, koje nijanse trenutno voli nositi na usnama te koje tenisice u zadnje vrijeme obožava nositi. Niže možete pogledati Frankine omiljene proizvode.

Traperice - Levi's 501

Doznali smo da voli jedan popularan komad odjeće koji je bezvremenski i nalazi se u gotovo svačijem ormaru. "Traperice su uvijek moj prvi izbor. To je komad odjeće u kojem se uvijek dobro osjećam, a mogu ih nositi gotovo u svim kombinacijama i prilikama. Levi’s 501, trend iz 90-ih, ponovno se vratio!" rekla nam je Franka.

Levi's 501 traperice, 119.32 € (899.02 kn)

Udobna trenirka - trenutno voli one brenda Lunilou

"U trenirci vjerojatno provodim najveći dio vremena - od vježbanja do odmaranja kod kuće. Obožavam kada se nakon napornog radnog dana presvučem u trenirku. Nema boljeg osjećaja!" rekla nam je i dodala da trenutno voli nositi Lunilou trenirke. 

Lunilou trenirka, gornji dio, 74 € (557.55 kn)
Lunilou trenirka, donji dio, 68 € (512.35 kn)

Bijela košulja

"Mislim da je bijela košulja komad odjeće koji svatko mora imati u ormaru. Varteksovu mušku bijelu košulju nosim na hlače, traperice, suknje, kratke hlače…doslovno na sve, a svakoj kombinaciji dodat će malo elegancije", otkrila nam je, a mi ne možemo a da se ne složimo da je bijela košulja must have.

Varteks bijela košulja, 71 € (534.95 kn)

Weleda krema za ruke

Od Franke smo doznali koji proizvod joj je favorit kada je u pitanju njega ruku. "Kremu za ruke Weleda skin food imam gotovo na svakom mjestu gdje se nalazim - jednu u kući, autu i torbi. Bez nje ne izlazim iz kuće", istaknula je. Ova krema iznimno je popularna te se mnoge žene kunu u njezinu moć.

Weleda Skin Food, 30 ml, 9.30 € (70.07 kn)

Frankly good Milky Smoother lip therapy

"Frankly good Milky Smoother lip therapy još je jedan proizvod koji uvijek nosim sa sobom. Pogotovo sada kada dolazi toplije vrijeme i kada mi je zaštita najbitnija. Obavezno ga nanosim ujutro i navečer za hidrataciju i njegu usana, a tijekom dana i kao podlogu prije ruža", ispričala nam je.

Frankly good Milky Smoother, 18 € (135.62 kn)

Frankly good Poppy field i Sugar-free, But cute ruževi za usne i olovka za usne 

"Mislim da već svi znaju koliko volim ruževe za usne. Za večernje izlaske najčešće koristim Frankly good mat tekući ruž Poppy field, dok za dnevne obaveze koristim Sugar-free, But cute mat tekući ruž. Uz njih još kombiniram olovku za usne", otkrila nam je svoje favorite. 

Frankly good mat tekući ruž Poppy field, 24 € (180.83 kn)
Frankly good mat tekući ruž Sugar-free, But cute, 24 € (180.83 kn)

Tenisice - trenutno bira Vansice

Franka nam je otkrila da, iako voli nositi štikle, ipak je u timu ljubitelja tenisica. "Rekla bih da je udobnost glavna karakteristika mog stila tako da tenisice nosim kad god je to moguće i uz gotovo sve odjevne kombinacije. 

Kada je u pitanju casual izdanje, najčešće ćete me vidjeti u trapericama, jednostavnoj majici ili košulji i tenisicama. To je moj go-to look. Vans tenisice u zadnje vrijeme obožavam!" ispričala nam je.

Vans Old Skool tenisice, 63.95 € (481.83 kn)

Serum za lice 

"Serum za lice moj je spas za umornu i dehidriranu kožu. Koristim ga odmah nakon skidanja šminke i čišćenja lica kako bih dubinski hidratizirala kožu. Manjak sna učinit će svoje ako ne pazim na kožu, zato nastojim održavati zdrave navike. Trenutno testiram naš serum i jako sam zadovoljna!" otkrila nam je.


Weleda hidratantna krema 

"Kada je u pitanju njega lica, hidratantna krema je proizvod koji je oduvijek dio moje beauty rutine. Ne započinjem i ne završavam dan bez nje. Weleda skin food kremu koristim za ruke i lice zbog njezinih prirodnih sastojaka", ispričala nam je.

Weleda Skin Food, 30 ml, 9.30 € (70.07 kn)

Frankly good Milky Splash maslac za skidanje šminke

Franka nam je otkrila svoj nezaobilazan večernji korak kada je u pitanju njega lica. "Ne odlazim na spavanje bez skidanja šminke Frankly good Milky Splash maslacem. Brzo uklanja sve nečistoće, a nježan je za kožu tako da njime čak skidam i boju s Viktorovog lica kada dođe oslikan s dječjih rođendana", istaknula je. 

Frankly good Milky Splash maslac za skidanje šminke, 36 € (271.24 kn)

Pročitajte više