Garminov najnoviji sat za trčanje jeftiniji je nego što biste očekivali

Foto: garmin.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GARMIN je najavio seriju Forerunner® 165 pristupačnih GPS pametnih satova za trčanje koji pomažu sportašima svih razina da ostvare svoje ciljeve uz personalizirane planove treninga i popularne metrike zdravlja i kondicije - sve prikazano na svijetlom AMOLED zaslonu.

Dostupni u dva modela, Forerunner 165 i Forerunner 165 Music, ovi najnoviji dodaci Garminovoj liniji pametnih satova za trčanje ističu se lako čitljivim zaslonima u boji, osjetljivim na dodir i klasičnim dizajnom s 5 tipki. Pružajući brz i jednostavan pristup zdravstvenim značajkama, naprednim metrikama treninga, informacijama o oporavku, pametnim obavijestima i više, trkači mogu pratiti svoj napredak bez žrtvovanja trajanja baterije; oba modela nude do 11 dana trajanja baterije u načinu rada pametnog sata i do 19 sati u načinu rada GPS.

Cijene satova

Sa svim ključnim značajkama zdravlja, kondicije i povezivanja koje Garmin pruža, serija Forerunner 165 je spremna unaprijediti vaš trening na novu razinu.

Ono što je posebno impresivno jest njihova povoljna cijena od 279.99 eura za Forerunner 165 i 329.99 eura za Forerunner 165 Music. Satovi su već dostupni za kupnju od danas, a više informacija možete pronaći ovdje.

Pročitajte više