Garminova linija pametnih satova dobiva veliku nadogradnju. Procurile fotke

Ilustracija: garmin.com (ovo nije sat o kojem je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IZGLEDA da Garminova linija pametnih satova dobiva veliku nadogradnju. Naime, fotke koje su procurile nude detaljan pogled na neke od Garminovih nadolazećih vodećih modela, uključujući Epix Pro Gen 2, Fenix ​​7X Pro i Fenix ​​7 Pro.

Čini se da će Pro verzija Epix Gen 2 sata dolaziti u nekoliko različitih veličina zaslona: 42 mm, 47 mm i 51 mm, što je promjena naspram standardnog Epix Gen sata koji je došao samo u jednoj veličini od 47 mm. Tu je i opcija za zaslon od safirnog kristala koji bi ga trebao učiniti otpornijim na ogrebotine, zajedno s nekoliko varijacija boja, uključujući bijelu, crnu i prljavo bijelu.

Iako fotografije koje je podijelio WinFuture ne uključuju nikakve detalje o specifikacijama ili cijenama, prethodne glasine pokazuju da bi sat Epix Gen 2 mogao koštati 950 eura (7157.77 kn) za verziju od 42 mm, 1050 eura (7911.23 kn) za 47 mm i 1150 eura (8664.67 kn) za veličinu od 51 mm, piše The Verge.

Satovi bi mogli biti lansirani sljedeći mjesec

Za sada nije poznato hoće li Epix Gen 2 Pro ovaj put doći s mobilnom vezom - značajkom koja Garmin Epixu 2 jako nedostaje. Sljedeća dva nova dodatka dolaze u Garminovu Fenix ​​seriju pametnih satova: Fenix ​​7X Pro i Fenix ​​7 Pro.

Kao i postojeći Fenix ​​7 sat, WinFuture kaže da će 7 Pro i 7X Pro doći s opcijom za solarni ili safirno solarni zaslon. Nema pojedinosti o mogućim veličinama, ali moguće je da bi mogli doći u istim opcijama od 42 mm, 47 mm i 51 mm kao i Fenix ​​6 Pro serija satova i Fenix ​​7.

WinFuture također pokazuje Garminov Approach S70 fokusiran na golf koji bi mogao doći u tri boje: sivoj, bijeloj i crnoj. Garmin još nije otkrio datum izlaska ni za jedan od ovih pametnih satova, ali glasine pokazuju da bi mogli biti lansirani sljedećeg mjeseca. Sve fotke koje su procurile možete vidjeti ovdje

Pročitajte više