Generacija Z kaže da su čarape do gležnja izašle iz mode

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GENERACIJA Z ponovno pokreće raspravu, a ovog puta tema su čarape. Viralni TikTok videi tvrde da se generaciju Z može razlikovati od milenijalaca na temelju čarapa koje nose u teretani.

@lili.debois

am i uncool

♬ She can beat me but she cannot beat my oufit - Marinela

Gen Z nosi duge čarape

Dok generacija Z preferira duge čarape, milenijalci se više okreću kratkim, koje sežu do gležnja. Ova razlika izazvala je raspravu na društvenim mrežama.

Jedan milenijalac čak se na TikToku zapitao: "Jesam li izašao iz mode?" dok je pokazivao svoje čarape koje završavaju ispod gležnjeva. Drugi su pokazali kako se odriču svojih niskih čarapa da bi "držali korak s generacijom Z".

@yumihinnenkamp RIP I’ll miss you #genz #socks ♬ original sound - JEN

No nije svim milenijalcima lako odreći se niskih čarapa. Neki su čvrsto stali u njihovu obranu ističući da su one dio njihovog stila i da izgledaju puno ljepše od visokih. S druge strane, neki su ipak spremni na promjene.

@sarsie.gk

When you spend your entire teen/adult life trying to HIDE your socks

♬ Knocked Up_am i too old to be here - Peacock
@7blended

 

♬ MILLION DOLLAR BABY (VHS) - Tommy Richman
@stef_unny This ones tough for me 😩#unpopularopinion #millennial #anklesocks #highsocks ♬ MILLION DOLLAR BABY (VHS) - Tommy Richman

Pročitajte više