Georgina Rodriguez koristi jednu od najprodavanijih drogerijskih maskara

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GEORGINA RODRIGUEZ (30), zaručnica Cristiana Ronalda, često privlači pažnju svojim modnim izdanjima, ali i make-up lookovima. Prije nekoliko dana Georgina je na TikToku podijelila video koji pruža kratak uvid u njezin dan. Na početku videa vizažist i frizer uređuju Georginu, a nekima je za oko zapela maskara zaslužna za izgled njezinih trepavica.

@georginagio

Trabajando en Ramadan ❤️

♬ ♡ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♡ - SoBerBoi

"Ok, moramo saznati koja je to maskara", pokrenula je temu ispod videa jedna korisnica TikToka, na koju je čak i sama Georgina odgovorila smajlićem. Misterij maskare ubrzo je riješen i otkriveno je da se radi o drogerijskoj maskari Maybelline Sky High.

Najprodavanija maskara na Amazonu

Neki su u komentarima istaknuli da imaju ovu maskaru i pohvalili je. No hvale je i kupci, a na Amazonu je Maybelline Sky High najprodavanija maskara.

"Volim ovu maskaru, koristim i primer s njom. S njom od nevidljivih trepavica dobijem dramatičan izgled, toplo je preporučujem", "Zbog ove maskare moje su trepavice tako dugačke i lijepe", "Ova povoljna maskara je najbolja koju sam ikad koristila", samo su neke od recenzija na Amazonu.

Može se kupiti i kod nas

Prema marki, maskara Lash Sensational Sky High pruža "volumen i neograničenu dužinu". Posebnost maskare je savitljiva četkica koja prilikom aplikacije povećava i proširuje svaku pojedinu trepavicu od korijena do vrha. Formula je prožeta ekstraktom bambusa i vlaknima koja daju pune i lagane trepavice koje se ne razmazuju.

Maskara dolazi u klasičnoj i vodootpornoj verziji te nekoliko nijansi. Može se kupiti i u našim drogerijama po cijeni od oko 11 eura. 

Maybelline New York Lash Sensational Sky High maskara, 7.2 ml, dm, 10.90 eura

Pročitajte više