Gift guide za Valentinovo: Najbolji muški i ženski parfemi do 70 eura

Foto: sve.hr/notino.hr/fabuspot.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BLIŽI nam se 14. veljače, dan kada slavimo Dan zaljubljenih. To je i dan kada darujemo nama drage osobe, bilo da je to vaša djevojka, dečko, muž, majka, sestra ili teta. 

Ako još nemate ideju što pokloniti, izdvojili smo nekoliko parfema za nju i njega, pa se možda i odlučite za neki. Pokloniti nekome njihov omiljeni miris savršen je način da im pokažete koliko su vam posebni, a neke čak možete kupiti i po sniženoj cijeni. 

Za nju

Dolce & Gabbana, Light Blue 100 ml, redovna cijena je 119 € (896.62 kn)

Parfem Dolce & Gabbana Light Blue će vas od prvog susreta prenijeti na sicilijanske plaže pune svježeg povjetarca i vrućeg pijeska. Jedan od glavnih sastojaka je sicilijanski cedar, a dopunjuju ga note jabuke i nježnog zvončića. Note aromatičnog drveta limuna se u bazi isprepliću sa životinjskim mošusom i senzualnim notama jantara. Trenutno je snižen za 43%, pa je cijena  67.50 € (508.59 kn).

Yves Saint Laurent Black Opium, 50 ml, cijena je 60.80 € (458.11 kn)

Vječni klasik Black Opium očarat će vas svojom senzualnošću i ženstvenošću. Miris otvaraju voćne note kruške s cvijetom narančina drveta i kava uz nijanse jasmina, a bazom dominira topla vanilija. 

Narciso Rodriguez For Her Musc Noir, 30 ml, redovna cijena je 66 € (497.29 kn)

Pokažite svoju prirodnu žensku senzualnost pomoću ovog izuzetno zaraznog parfema. Najprije ćete osjetiti šljivu, ubrzo nakon toga do izražaja dolaze nježni miris heliotropa s daškom vanilije te mošus i ruža. Snižen je za 22%, pa je cijena 50.90 € (383.51 kn).

 MUGLER Angel Nova, 30 ml, cijena je 69 € (519.88 kn)

Otkrijte novi ženski parfem Angel Nova. Nova očaravajuća parfemska voda nastala je kombinacijom voćnih nota, ekskluzivnih nota ruže brenda MUGLER, dobivenih uz pomoć biotehnologije, te živahnih drvenastih nota.

BOURJOIS Mon Bourjois La Magnetique, 50 ml, cijena je 20.99 € (158.15 kn)

BOURJOIS parfemska voda za žene predstavlja šik i sofisticiran miris. Ovaj moderan miris sadrži slatke i svjetlucave voćne note. U gornjim notama nalaze se solarne note i bergamot te se prelijevaju u srednje cvjetne note i frezije.


Za njega

David Beckham Infinite Aqua, 100 ml, cijena je 47.65 € (359.46 kn)

David Beckham Infinite Aqua je aromatičan svježi vodeni miris. Čisti i prozračni tonovi lavande i lokvanja dodaju mrvicu muževnog cvjetnog sjaja. On evoluira u drveno-mahovinastu podlogu s mekim, smolastim akcentima cedrovine i sandalovine. Ovaj parfem je oda oceanu, a pruža intenzivan osjećaj svježine.

Hugo Boss BOSS The Scent, 50 ml, redovna cijena je 81 € (610.31 kn)

Hugo Boss The Scent će očarati vas ali i svakog oko vas. Prevladavaju drveni orijentalni mirisi sa začinskim akordima. Oštriji ton đumbira u kombinaciji s limunom će odmah na početku probuditi vaša čula. Snižen je za 47%, pa je cijena 42.70 € (321.73 kn).

Bentley For Men Intense, 100 ml, cijena je 22.10 € (166.52 kn)

Ovaj parfem je intenzivnog mirisa. U uvodnim notama mirisa predstavit će vam se kombinacija intenzivnog tamjana, pelargonije i pikantnog papra. U bazi vas čekaju topla cedrovina, zanosna sandalovina i orijentalni pačuli.

Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir, 100 ml, cijena je 69.80 € (525.92 kn)

Fascinantna parfemska voda Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir će vas zavesti rafiniranom kombinacijom himalajskog cedra i crne ebanovine. Miris je prikladan za dan i večer. 

JIMMY CHOO Urban Hero, 30 ml, cijena je 48.97 € (368.96 kn)

Drvena, aromatična parfemska voda. Svježina i živahni tonovi limunskog kavijara kombiniraju se s toplinom crnog papra. Osjeti se kombinacija ružinog drveta i vetivera te nota koja spaja eleganciju sivog jantara i animalističku notu kože.

Pročitajte više