Gradske ljekarne Zagreb prekinule prodaju vlastite kozmetike. Evo koji je razlog

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDNA od naših čitateljica nedavno nam se obratila s upitom da istražimo zašto su Gradske ljekarne Zagreb prestale proizvoditi i prodavati vlastite kreme, serume i pripravke za njegu kože.

Naime, ovi proizvodi su uživali popularnost među kupcima, a ljekarne su ih izrađivale prema vlastitim recepturama, pružajući kvalitetne proizvode po razumnim cijenama. No, kako nam je čitateljica javila, od prošlog tjedna te usluge su prestale, a na upit zašto, rečeno joj je da je to odluka ravnateljstva Gradskih ljekarni Zagreb.

Pokretanje vlastite linije kozmetičkih proizvoda

Kontaktirali smo ravnateljstvo Gradske ljekarne Zagreb kako bismo provjerili točnost ovih informacija te saznali razloge iza te odluke. Njihov odgovor prenosimo u cijelosti:

"Gradska ljekarna Zagreb već dugi niz godina, u skladu s općeprihvaćenom ljekarničkom tradicijom, izrađuje unutar svojih pojedinih ljekarni različite ljekarničke pripravke za njegu kože, na temelju svojih tradicionalnih receptura. Kako je s vremenom rasla potražnja za našim pripravcima, donijeli smo odluku o pokretanju vlastite linije kozmetičkih proizvoda. To je razlog zbog čega se pripravci trenutno ne izrađuju jer su ti resursi usmjereni na lansiranje finalnih proizvoda iz vlastite linije na tržište, što se očekuje uskoro", rekli su nam iz Gradske ljekarne Zagreb.

Pročitajte više