G-SHOCK izbacio kolekciju satova koji promoviraju održivost

Foto: gshock.casio.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

G-SHOCK se vraća s kolekcijom od tri modela naziva Cordura. Najnoviji modeli DW-5600BCE-1, GA-700BCE-1A i GA-2100BCE-1A ističu se održivim dizajnom remena za koji je korišten Cordura Eco Fabric. U pitanju je reciklirani materijal od najlona poznat po izdržljivosti.

Jednostavan, prepoznatljiv dizajn

Kućište sata izrađeno je od smole te je u potpunosti crno. Prozračni i lagani materijal od najlona, Cordura Eco Fabric zadržava robusne, svestrane karakteristike koje se besprijekorno slažu s casual, sportskim i poslovnim stilovima, a istovremeno ostavlja čišći ekološki otisak.

Potpuno monokromatski, Cordurin tamnocrni kolorit proteže se kroz brojčanik, oznake indeksa, kazaljke i minute, piše HypeBeast.

Za retro izgled na zapešću, DW-5600BCE-1 dolazi s kompaktnim kućištem koje nalikuje na model DW-5000C iz 1983. godine. U pitanju je jednostavan dizajn koji je brend učinio prepoznatljivim. Ostali istaknuti modeli u kolekciji uključuju srednje veličine GA-2100BCE-1A, oblikovane Carbon Core Guardom, i analogno-digitalni GA-700BCE-1A, širok 53.4mm.

Vodootpornost sva tri sata je 20 bara te su otporni na udarce. Kolekciju možete pogledati ovdje.

Pročitajte više