Haljina koju je nosila Chrissy Teigen oduševila mnoge: "10/10"

Foto: Profimedia/zara.com/farefetch.com/ratandboa.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

CHRISSY TEIGEN privukla je mnogo pogleda u prozirnoj haljini s leopard printom koju je nosila dok je sa suprugom prisustvovala gala večeri City Harvest 2024. u New Yorku u srijedu navečer. Chrissy je podijelila nekoliko fotki s događanja na svom Instagram profilu, a objave su prikupile mnoštvo komentara. 

"Jako lijepo", "Jako si lijepa, Chrissy", "Ta haljina!", "Opsjednuta sam ovim tvojim izgledom", "Predivna", "Odlično izdanje", "Ta haljina je odlična", "Ajme, tvoja haljina je sve", "Jako mi se sviđa haljina koju nosiš", "10/10", "Izvanredno", samo su neki od komentara. 

Kako navodi Page Six, riječ je o poluprozirnoj haljini Nina Ricci koja se veže na ramenima s dugim crnim baršunastim vrpcama. Od dodataka odlučila se za crnu torbicu te debele zlatne narukvice i naušnice inspirirane 1980-ima od marke Saint Laurent.

Kosu je skupila u punđu, a nekoliko pramenova joj je padalo uz lice. John Legend uskladio se sa suprugom odabirom crnog odijela. Na sakou je imao sjajni smeđi cvjetni detalj.

Nije prvi put da se odlučila na prozirnu haljinu

Što se tiče Chrissy i njezine haljine, ovo nije prvi put da je odabrala poluprozirnu siluetu. Naime, nosila je prozirnu haljinu s korzetom na ovogodišnjoj zabavi koju su povodom Oscara organizirali Jay-Z i Beyoncé.

Dvije povoljnije opcije

Ispod smo izdvojili Nina Ricci haljinu koju je Chrissy nosila, a koja koša 1395 eura. Pronašli smo i dvije povoljnije opcije. Prva je vrlo slična, riječ je o poluprozirnoj Rat & Boa haljini koja košta 185 eura. Druga, još povoljnija opcija je Zarina haljina sa životinjskim uzorkom, koja košta 25.95 eura. Ova haljina je tek u dolasku. 

Veliki povratak leopard uzorka u 2024.

Leopard uzorak doživljava veliki povratak u modi u 2024. godini, postajući nezaobilazan element u kolekcijama vodećih modnih kuća, ali i kada je u pitanju ulična moda. Ovaj klasični uzorak, koji simbolizira odvažnost i samopouzdanje, može se pronaći na raznim odjevnim komadima u brojnim trgovinama, od elegantnih haljina i kaputa do tenisica i modnih dodataka.

>> Ove traperice trenutno su hit na društvenim mrežama

Popularnost leopard uzorka ove godine potaknuta je trendom osvježavanja retro stilova i većeg naglaska na izražajnim, vizualno upečatljivim uzorcima koji omogućuju osobni izraz i ističu individualnost u modnom izričaju.

Pročitajte više