Haljina nastala u suradnji dva domaća brenda je hit. Hrvatice pišu: Najljepša ikad

Foto: Karmen Oblak/Instagram/Press

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREKRASNA haljina, koja izgleda kao da je sišla s milanske modne piste, totalno nas je osvojila. No, ne samo nas. Ova haljina rezultat je suradnje produkt-dizajnerice Ane Tevšić Nauković i njezinog studija Love, Ana te dizajnerice Sanje Dujmović i njezinog brenda La Jupe, poznatog po ženstvenim krojevima i romantičnim haljinama.

U ovoj suradnji, povodom otvaranja showrooma brenda La Jupe na adresi Karinska 2, osvježena je silueta modela haljine Alina. Ova ljepotica, izrađena od impresivnih 11 metara materijala i koja zahtijeva posebnu vještinu izrade, dobila je novo ruho te je ekskluzivno predstavljena u izlogu studija Love, Ana, smještenog u centru Zagreba, na adresi Dežmanova ulica 4.

"Divno, kao iz bajke"

Izlog studija Love, Ana redovito oduševljava prolaznike svojim maštovitim izgledom, a ovoga puta u prvom planu je haljina koja, vjerujemo, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Haljina Alina, u novom izdanju, elegantna je i romantična, dolazi u nježnom puder roza tilu i prošarana je crvenim zvjezdicama.

Volan iznad grudi dodatno ističe eleganciju haljine, dok nabrani volani na tkanini stvaraju iluziju pokreta i dinamike, dajući joj volumen i lepršavost. U izlogu se, osim haljine, mogu vidjeti i prekrasni buketi-vaze inspirirani zamotanim buketima cvijeća, za koje je zaslužna Lana iz Tulip studija.

Haljina je, očekivano, izazvala pregršt reakcija na Instagram profilima brendova. "Ova haljina je tako lijepa", "Predivno", "Najljepša haljina ikad", "Divno, kao iz bajke", "Zaljubih se", "Svjetski", "Ajme", "Jako lijepo", "Savršena je", "Čarobna", samo su neki od komentara. 

Pročitajte više