Heidi Klum jasno pokazuje da je trend metalik cipela i dalje prisutan i relevantan

Foto: Profimedia/zalando.hr/asos.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

METALIK cipele već neko vrijeme dominiraju svjetskom modnom scenom. Nedavni modni izbor Heidi Klum jasno pokazuje da ovaj trend i dalje cvjeta i ostaje izrazito popularan.

Manekenka je nedavno svojim dolaskom na snimanje serije "America's Got Talent" u Pasadeni, Kalifornija, privukla pažnju svojim srebrnim metalik cipelama.

Klum već dulje vrijeme pokazuje naklonost prema trendu srebrnih metalik cipela. Još 2020. godine nosila je par metalnih salonki za finale emisije "Making the Cut". Osim toga, Klum je kroz godine eksperimentirala s raznim modnim trendovima, ali čini se da su štikle njen izbor, posebno za crveni tepih. 

Metalik boje su postale neizostavan dio jesenskih modnih trendova

Prošlog ljeta srebrne i zlatne metalik boje su zasjale na modnoj sceni i postale su neizostavan dio jesenskih modnih trendova. Poznati dizajneri kao što su Bottega Veneta, Prada, Manolo Blahnik, Gucci i drugi su prihvatili ovaj trend na svojim nedavnim modnim revijama.

>>> Metalik komadi su u trendu ove sezone. Našli smo najljepše

U nastavku donosimo nekoliko sličnih modela koje možete pronaći u trgovinama.

Aldo Klasične cipele s visokom petom, snižena cijena je 59.95 eura
Asos cipele na petu, cijena je 37 eura
AllSaints Klasične cipele s visokom petom, snižena cijena je 230.95 eura

Pročitajte više