Helena Livaković oduševila navijačkom kombinacijom. Našli smo naušnice koje nosi

Foto: Igor Kralj/PIXSELL/apm.mc

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HELENA LIVAKOVIĆ je za utakmicu s Brazilom obukla poseban dres svog supruga koji je uparila s efektnim naušnicama u obliku medvjedića.

Dres koji je obukla je onaj koji je Dominik nosio u utakmici s Japanom u osmini finala, u kojoj je obranio tri jedanaesterca i odveo Hrvatsku u četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Isti takav se, nažalost, ne može kupiti u dućanu, ali zato naušnice mogu. 

Pozlaćene naušnice APM Monaco brenda

Naušnice u obliku medvjedića, pozlaćene 18k pozlatom, brenda APM Monaco savršeno su se uklopile u zelenu modnu kombinaciju. Naušnice su s jedne strane ispunjene cirkonima bijele boje, a s druge strane onima u zelenoj boji.

Ukrasni medvjedić na naušnici se može skinuti i staviti na neki drugi komad nakita. Prodaje se samo jedna naušnica i ne dolaze u paru. Baby Wonderland Yummy Bear naušnice mogu se kupiti preko službene stranice, a cijena jedne naušnice je 890 kn (118 €).

Možete ih vidjeti ovdje

 

Pročitajte više