Hello Kitty preuzima adidasove ultrapopularne Samba tenisice. Evo kako izgledaju

Foto: adidas.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SANRIO Hello Kitty i adidas su već imali uspješnu suradnju koja se nastavlja razvijati. Najnoviji rezultat ovog dugogodišnjeg partnerstva je redizajnirana verzija ikonične Samba siluete, poznata kao Samba 2.0.

Hello Kitty adidas Samba, koju je prvi put otkrio poznati kolekcionar tenisica @kicksdong, oduševljava svojom šarmantnom privlačnošću, slično kao i sve prethodne Hello Kitty tenisice, uključujući nedavno obnovljene Hello Kitty Nike Presto modele.

Ova cipela se posebno ističe zahvaljujući debljem, lagano prozirnom potplatu, što je izvan uobičajenog za tradicionalni dizajn Samba obuće. Naglasak na svijetloružičastoj boji pete stvara značajan kontrast u odnosu na neutralne nijanse koje prevladavaju na preostalom dijelu cipele.

Suptilni uzorci u obliku Hello Kitty su diskretno raspoređeni posvuda, dodajući suptilnu notu karakterističnu za dizajn, bez da preplave cjelokupni izgled.

Iako još nije objavljen službeni datum izlaska, Hello Kitty x Adidas Samba 2.0 simbolizira jedinstveni proizvod i dugotrajni uspjeh partnerstva koje prepoznaje snagu spajanja sportske odjeće s ikoničnim likovima.

Pročitajte više