Hisense najavio CanvasTV: Umjetničko djelo u vašem domu

Foto: hisense-usa.com/Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HISENSE je najavio svoju najnoviju liniju televizora, seriju CanvasTV. Ova serija televizora na zaslonu prikazuje umjetnička djela dok ništa ne gledate, čime vaš dnevni boravak pretvara u malu galeriju. To nije sve što ovaj televizor nudi. Hisense obećava izvrsno vizualno iskustvo gledanja i igre.

Prvo lansiranje očekuje se ovog ljeta

CanvasTV ima 4K QLED zaslon s Quantum Dot Color tehnologijom koja koristi sitne čestice koje se zovu "kvantne točke" kako bi se stvorile živopisnije boje i svjetlija slika na zaslonu. To znači da sve što gledate na televizoru izgleda bolje i realnije, zbog čega je ova tehnologija sve popularnija.

Foto: Shutterstock (na fotki nije uređaj o kojem je riječ u tekstu)

Zaslon može dosegnuti 144Hz, što ga čini dobrim za povezivanje s igraćim konzolama. Naime, što je veća frekvencija osvježavanja, to je veći broj slika koje zaslon može prikazati svake sekunde, što rezultira glatkim prikazivanjem pokreta.

Završna obrada zaslona je mat, primarno kako bi umjetnička djela ljepše izgledala na ekranu, a iz daljine mogu izgledati kao da su na papiru. Kupci će moći odabrati dizajn okvira koji će okružiti CanvasTV kako bi se bolje uklopio u zid.

Hisense CanvasTV opremljen je Google TV-om. Bit će dostupan u varijantama od 55 i 65 inča, a bit će lansiran na ljeto ove godine u SAD-u po cijeni od 999 dolara (928 eura). Još nije poznato kad će biti dostupan globalno.

Pročitajte više