Hit je: Metalac ima novo posuđe s morskim motivima

Foto: market.hr.metalac.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

METALAC je na službenom Facebook profilu prije koji dan predstavio novu kolekciju posuđa Sidro. "Ako ne možeš posuđe ponijeti na more, more ponesi kući na posuđu!" napisali su u opisu fotki. Posuđe krase prugice u plavoj i crvenoj boji, a tu su i motivi sidra i kormila. U kolekciji se nalaze džezve, posude, lončići i zdjela. 

Emajlirana džezva s plavim prugicama i motivom sidra odmah nam je zapela za oko. Idealan dodatak kuhinji koju želite podignuti morskim motivima. Dolazi u nekoliko veličina pa tako postoji ona za dvije, četiri ili sedam kava. Cijena joj kreće od 8.99 eura (67.74 kn) naviše.

Metalac džezva s kljunom za 2 kave, plava, 8.99 eura (67.74 kn)

Plitka posuda od emajla, s istim motivom kao i džezva iznad, isto nam je zapela za oko. Svidjela nam se kombinacija prugica i tamnoplavog poklopca. Zdjela ima zapreminu od 0.75 litara, a u njoj se može pripremiti ili servirati hrana. 

Metalac plitka posuda 12 cm, plava, 13.25 eura (99.83 kn)

Seljačka zdjela s motivom kormila i s crvenim prugicama unijet će dašak mora u kuhinju. Zapremina joj je 1.5 litara, a idealna je za pripremu i serviranje hrane. 

Metalac seljačka zdjela 18 cm, crvena, 11.89 eura (89.59 kn)

Duboka emajlirana posuda sa staklenim poklopcem ima crvene prugice i motiv kormila. Zapremnina joj je 4 litre, a može se koristiti za kuhanje, prženje i dinstanje.

Metalac duboka posuda 20 cm, crvena, 26.50 eura (199.66 kn)

Zadnje izdvajamo ovaj emajlirani lončić s plavim prugicama i sidrom na strani. Idealan za ispijanje omiljenog napitka. 

Metalac lončić 9 cm, plavi, 8.49 eura (63.97 kn)

Pročitajte više