"Hit": Ovi tanjuri oduševili su mnoge na Facebooku i prikupili hrpu lajkova

Foto: Petra Ognjenović

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOMAĆA slikarica Tisja Kljaković Braić mnogima je poznata po duhovitim karikaturama, najčešće prizorima iz obiteljskog, odnosno bračnog, života koje je prvo objavljivala na društvenim mrežama i s kojima su se mnogi poistovjetili. Poslije je svoje karikature prebacila na mnoge predmete, poput torbi, majica, kišobrana, ali i objavila knjige u kojima su njene ilustracije zaživjele. 

Evo nešto novo ❤️ PJATI❤️duboki i plitki. Mogu na zid ka slika a mogu se prat i u mašini😂..Cijena jednog pjata je 40 eura . Narudžbe u inbox.

Posted by Tisja Kljaković Art on Friday, 16 June 2023

Sada iz njene tvornice stižu novi tanjuri - duboki i plitki - za koje je Tisja duhovito napisala: "Mogu na zid ka slika a mogu se prat i u mašini." Cijena jednog tanjura je 40 eura, a osim prepoznatljivih ilustracija, krase ih crveni rub i bijela boja. 

Foto: Petra Ognjenović

Novitet koji je objavila prije svega par dana na svom službenom Facebook profilu prikupio je preko 4000 lajkova i mnoštvo komentara. "Famozni su", "Moram skupiti sve", "Genijalno", "Predivno", "Koja dobra ideja", "Fora", "Tanjuri su vrh", "Prekrasni su", "Hit", samo su neki od njih. 

Pročitajte više