Hit torba uskoro stiže u novom izdanju. Žene pišu da je savršena za ljeto

Screenshot/Foto: TikTok/uniqlo.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

UNIQLO viralna torba obilježila je prošlu godinu, a čini se da će se njezina popularnost nastaviti i u ovoj godini. Torba za rame u obliku polumjeseca, raznih boja, lani je bila hit na društvenim mrežama, zbog čega ju je bilo teško naći na stanju.

Osim toga, zbog izuzetne popularnosti postala je najpristupačniji artikl ikad uključen u Lystovo godišnje izvješće "The Year in Fashion". No sada je marka najavila da ova torba uskoro stiže u novom izdanju, idealnom za toplije mjesece. 

Na TikToku su objavili izgled nove popularne torbice, a radi se o heklanoj verziji koja je za sada otkrivena samo u prirodnim, neutralnim nijansama. "Uskoro stiže okrugla mini heklana torba", napisali su u videu koji je u dva dana pregledan preko milijun puta. 

@uniqlousa Aaaaand now we're hooked 🧶✨ #uniqlobag #uniqloviralbag #moonbag #uniqlousa #uniqlo ♬ original sound - K - 🧸

"Čeljust mi se doslovno otkačila od pada", "Ovo je potreba", "Želim je za rođendan", "Idealna za ljeto", "Za godišnji odmor", "Treba mi jedna za ljeto", "Kada će biti dostupna?", "Želim je", "Vrisnula sam", "Savršena za ljeto", "Baš je lijepa", neki su od komentara ispod videa na TikToku. 

Uniqlo heklana torba

Torbica će se pojaviti početkom veljače u dvije boje - prirodnoj i bež - po cijeni od 29.90 dolara (27.56 eura). Za sada se pojavila na pojedinim Uniqlo stranicama poput američke i tajlandske, ali nije još dostupna za kupnju. Nadamo se da će se uskoro pojaviti i na europskoj stranici. Više o njoj možete vidjeti ovdje

Uniqlo je izvorno osnovan u Yamaguchiju u Japanu 1949. godine kao proizvođač tekstila, a danas je globalni brend s preko 1000 trgovina diljem svijeta. U ponudi ima odjeću za žene, djecu i muškarce. 

Pročitajte više