H&M torba koja liči na birkinicu izazvala pomutnju. Košta 50 eura

Screenshot/Foto: TikTok/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

FASCINACIJA Hermès torbama ne jenjava, a popularni Birkin i Kelly modeli najpoznatiji su i najtraženiji. No, daleko od toga da su svima dostupni. Štoviše, želite li birkinicu, morate biti etablirani klijent ove luksuzne modne kuće na listi čekanja, a ni tad vam nije zajamčeno da ćete dobiti torbu u željenoj boji.

U SAD-u je već rasprodana

Birkin torba je zapravo veća verzija Kelly torbe, a nastala je kad je Jane Birkin tadašnjem izvršnom direktoru Hermèsa Jean-Louisu Dumasu rekla da želi veću torbu u kojoj će nositi stvari bez da joj ispadaju. U Hermèsu su potom stvorili prostraniju verziju svoje popularne Kelly torbe, a danas je u pitanju modni dodatak kojim se brojni celebrityji hvale iako je ni sama Jane Birkin nije dugo nosila.

@withlove.liliarose A new viral canvas bag 🖤 unfortunately it’s already sold out in many countries #hm #hmhaul #hmbag #handm #hundm #hundmhaul #fashion #fashiontiktok #fashioninspo #viraltiktok #bag #canvasbag #shopper #aesthetic #fyp #foryou ♬ Show Me How - Men I Trust

Birkinica je stoga tiha patnja mnogih, a H&M je na tržište lansirao torbu koja izgleda kao spoj Birkin i Kelly torbe. Iako svojim detaljima više nalikuje na Kelly, zbog svoje veličine obnaša funkciju birkinice, zbog čega je postala viralna na društvenim mrežama.

@influencedby_ the canvas + leather combo is 😍 #workbag #worktote #hmstyle #hmbag #affordablefashion #hmnewarrivals #classicstyle #ootdstyles #outfitinspo ♬ Trendsetter - Connor Price & Haviah Mighty

Torba uskoro stiže i na naše tržište, a bit će dostupna po cijeni od 49.99 eura. Možete aktivirati obavijest kako biste znali čim dođe na stanje. 

Velika torba, H&M, 49.99 eura

Pročitajte više