"Hod u njima je kao pjesma": Mario Roth otkrio nam je koje su mu omiljene tenisice

Foto: Press/Promo/privatna arhiva/chanel.com/vbz.hr/alpro.com/nivea.hr/notino.hr/answear.hr/ tvornicazdravehrane.com/ozone.hr/menartshop.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PJEVAČ Mario Roth otkrio nam je svoje omiljene proizvode. Saznali smo koji parfem koristi više od deset godina, što mu je poklonila obožavateljica, koje su mu omiljene tenisice i jakna, ali i koju glazbu voli slušati kada se vozi u automobilu. 

Pogledajte njegovih 10 najdražih proizvoda.

Parfem Bleu de Chanel 

Blue De Chanel, 50 ml, 109 € (821.26 kn)

Kada su u pitanju parfemi, Mario koristi jedan popularan miris već više od deset godina. 

"Najbolji muški parfem, koji koristim već 12 godina. Otkako sam ga otkrio, shvatio sam da je parfem totalno po mom ukusu. Do tada sam koristio različite parfeme jer sam tražio baš taj jedan savršeni i u Bleu de Chanel sam pronašao apsolutno sve", opisao je svoj najdraži parfem. 


Knjiga Mudrost za sva vremena

Mudrost za sva vremena, Helen Exley, 17.12 € (128.99 kn)

Jednu je knjigu istaknuo kao omiljenu, a poklonila mu ju je ni više ni manje nego obožavateljica. 

"Ovu sam knjigu dobio na poklon od obožavateljice Višnje i pročitao sam ju u jedno popodne. Inače volim čitati mudre citate i tekstove jer i meni uvelike pomažu u svakodnevnom životu. Mudrost dolazi s godinama i iskustvom, tako da je ova knjiga savršeno štivo za svaki dan", istaknuo je. 


Krema klasična Nivea

Nivea krema u limenci, 400 ml, 5.80 € (43.70 kn)

Kada je u pitanju njega kože lica, vjeran je klasičnoj Nivei. 

"Inače nisam osoba od krema i sličnih proizvoda, ali kako imam suhu kožu, ovaj klasik mi daje apsolutno sve što trebam. Potrebnu hidrataciju jer puno vježbam, ali i zbog tempa i načina života. Malo spavam, a Nivea me nekako vrati u život i koža lica mi izgleda svježe", rekao nam je. 


Gel za tuširanje Nivea Man Deep Clean

Nivea Men Deep Clean gel za tuširanje, 500 ml, 3.70 € (27.88 kn)

Za tuširanje bira Nivein Deep Clean gel koji mu odgovara zbog mirisa. 

"Savršeni gel za tuširanje koji me podiže zbog svog mirisa i sastava. S obzirom na to da sam sportski tip, ovaj wake up miris me razbudi u trenu", ispričao nam je. 


Waterpik za zube

WaterPik Cordless Plus WP450, 80.70 € (608.05 kn)

Otkrio nam je da bez Waterpika ne može zamisliti njegu usne šupljine.

"Koristim ga već pet godina i savršeno čisti naslage i hranu sa zubnog mesa i samih zuba. Vrlo je praktičan i uvijek ga nosim na svim svojim putovanjima. Bez njega ne mogu zamisliti higijenu usne šupljine", rekao nam je.

 


Tenisice Hugo Boss

Tenisice HUGO Icelin Runn, 109.99 € (828.72 kn)

Hugo Boss tenisice je istaknuo kao omiljene kada je u pitanju ova sportska obuća. 

"Za noge uvijek biram samo onu obuću u kojoj se osjećam najugodnije i od koje me ne bole stopala i noge tijekom dugog hodanja. Ove srebrne bosice su idealne jer imaju povišeni đon i hod u njima je kao pjesma", istaknuo je.


Jakna Calvin Klein

Calvin Klein jakna mu je obavezan odjevni predmet zimi. 

"Nju imam već tri godine i od svih jakni mi je najdraža. Osim što je odličnog sportskog dizajna, vrlo je topla i ugodna i obavezan je odjevni predmet svake zime", ispričao nam je. 


Stevia

Stevia prah organski, 150 g, Nutrigold, 9.16 € (69.02 kn)

Izbacio je šećer iz upotrebe, a zamjenu našao u steviji. 

"S obzirom na to da vježbam i održavam svoju formu, šećere sam izbacio iz upotrebe i svaki čaj ili kavu isključivo pijem sa stevijom. Prirodan je šećer i vrlo zdrav pa ga uvijek imam pri ruci", objasnio nam je. 


Bademovo mlijeko

Alpro original napitak od badema, 1 l, 3.30 € (24.86 kn)

Bez bademovog mlijeka ne može zamisliti kavu. 

"Kravlje mlijeko sam izbacio iz prehrane prije 6 godina jer je to mlijeko za telad koje je puno spolnih hormona. Zamjenu sam našao u bademovom mlijeku i ne mogu zamisliti kavu bez njega. S njim pravim i whey prije i poslije svakog treninga", ispričao nam je. 


CD klasici iz 50-ih i 60-ih

Dean Martin CD, 8.84 € (66.60 kn) / Frank Sinatra CD, 13.27 € (99.98 kn) / Elvis CD, 11.94 € (89.96 kn)

Otkrio nam je da voli slušati glazbu iz 50-ih i 60-ih godina i izdvojio svoje najdraže glazbenike. 

"Kada god se vozim autom, ovo je glazba koju slušam i uz koju uživam u vožnji. Elvis, Sinatra i Dean Martin uvijek su moj izbor glazbe u autu. Opušta me i nije napadna, što je za vožnju autom vrlo bitno", ispričao nam je. 

Mario nam je na kraju razgovora otkrio da se koncertni plan grupe Vigor za ovu godinu već polako puni te da do sredine veljače planiraju izdati novu pjesmu, odnosno duet s legendom Ex-Yu glazbe. U ovoj godini planiraju raditi sjajne koncerte za svoju publiku u Hrvatskoj, Sloveniji, Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj. 

Pročitajte više