Hoodice hrvatskog brenda sa siluetama hit su na Instagramu. Pogledajte ponudu

Foto: Instagram/privatna arhiva

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DA JE INSTAGRAM idealna platforma za otkriti fora proizvode, potvrđuje i jedan profil na koji smo slučajno naišli skrolajući feedom.

Radi se o hrvatskom brendu Hoodie by you osnovanom u rujnu 2021. godine koji se bavi izradom personalizirane odjeće i modnih dodataka.

Obrisi slika na odjeći

U ponudi imaju odjeću personaliziranu inicijalima, od hoodica, majica kratkih i dugih rukava, dječjih bodija, ogrtača pa do torbi, a od nedavno su u ponudu uvrstili i izradu silueta na odjeću.

Kupci pošalju fotografiju, a onda ovaj brend radi obrise osoba sa slike i šije ih na odjeću.

"Počele su nam pristizati čak i gole fotografije, super ideja kao poklon za Valentinovo i godišnjice veze", otkrili su nam iz brenda. 

Osim toga šiju i rimske brojeve na prednju stranu hoodice. "Kupci se znaju često našaliti kako im partner sad ne može zaboraviti datum godišnjice veze, braka", otkrili su nam zabavnu stranu posla. 

Hoodice su trenutno dostupne u crnoj, bež, baby plavoj i narančastoj boji. "Nastojimo mijenjati boje ovisno o potražnji kupaca, ali za sada ovo su top četiri najtraženije boje. Boja konca stvarno je mnogo pa kroz šalu uvijek pitamo kupce koju boju žele umjesto da mi tipkamo preko 100 nijansi", ispričali su nam.

Novitet su božićni okviri

Proizvodi se trenutno mogu naručiti preko njihove Instagram stranice, a uskoro stiže i webshop. Osim toga, odjeća se može preuzeti i u radnji koja se nalazi u Pakoštanima. 

Ove godine imaju i jedan novitet u ponudi - božićne okvire, unutar kojih kupci mogu smjestiti svoju fotografiju. "Trudimo se biti maksimalno drugačiji i posebni", napominju. 

Evo i cijena pojedinih komada:

  • Kratka majica s inicijalima je 150 kuna (19.86 €), a sa slikom 250 kuna (33.09 €)
  • Duga majica s inicijalima je 180 kuna (23.82 €), a sa slikom 280 kuna (37.05 €)
  • Hoodie s inicijalima je 250 kuna (33.09 €), a sa slikom 350 kuna (46.32 €)

Pročitajte više