"Horor": Ovako izgledaju Zarine trgovine prilikom rasprodaja

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL (na fotki nije Zarina trgovina o kojoj je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LJETNA sniženja u punom su jeku, kako u online trgovinama tako i u fizičkima. Nije tajna da tijekom rasprodaja trgovine znaju izgledati svakako, a u centru pažnje na društvenim mrežama našle su se Zarine. Naime, kao što se može vidjeti u brojnim videima - odjeća je zaprljana i razbacana posvuda, te trgovine izgledaju prilično neuredno, i to diljem svijeta pa i kod nas. 

Svatko tko je tijekom sniženja zakoračio u neku Zarinu trgovinu, ali i neke druge jer nije Zara jedina koja ima taj problem, zna razmjere koje takav nered zna dosegnuti. Posebno u kasnijim satima, pred kraj radnog vremena. Pogledajte kako to izgleda u videima. 

@janjounanouna people are sooo messyyyyy🥹🥹#zarasale ♬ Follow me - Connor
@cmcc2204 Zara sale - literal mess #zara #zarasale #taylorswift #sequins #belfast #gemmacollins ♬ original sound - frankie
@kapolinoelena Kako izgleda rasprodaja u Zari u Solunu 🎀 #kapolinoelena #moda#fashion#bag #zara #rasprodaja #sale #zenauzari ♬ original sound - kapolino elena

"Zaposlenike treba više platiti tijekom rasprodaja"

Mnogi su se na društvenim mrežama zapitali zar to zaista tako mora izgledati. Drugi su pak uputili apel da se misli i na prodavače i prodavačice koji u tim trgovinama rade te moraju sve to spremati nakon kupaca. 

"Horor je unutra", "Zaposlenike treba više platiti tijekom rasprodaja", "Nakon što sam ovo vidio, odmah sam izašao", "Čim sam vidjela nered, samo sam izašla iz trgovine. Ne mogu se nositi s time", "Otišla sam u šoping-centar nekidan i to je bila jedina trgovina u kojoj nisam mogla ostati dulje od 10 sekundi", "Zara tako uvijek izgleda", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Što vi kažete, smeta li vam kada trgovine izgledaju ovako prilikom rasprodaja ili ste se navikli i uspijete naći što tražite?

Pročitajte više