Hrpa sladoleda je na popustu do 50%. Koji birate?

Foto: Ena Dragičević/Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Sadržaj nastao u suradnji s: Kaufland

LJETO je stiglo, a s njim, kod mnogih, i potreba za osvježenjem koje pruža sladoled. Ovaj ledeni desert nije samo poslastica već i dio ljetne rutine i trenutaka provedenih s prijateljima i obitelji. No koji odabrati može biti teška odluka jer je danas izbora pregršt. 

U posljednjih nekoliko godina, svijet sladoleda doživio je brojne promjene. Od klasičnih okusa poput vanilije i čokolade do novih kombinacija s lavandom, matchom ili slanom karamelom, izbor je sve veći. Zanatske slastičarnice i poznati proizvođači nude različite novitete, omogućujući uživanje u raznovrsnim okusima.

U Kauflandovim trgovinama može se pronaći veliki izbor ukusnih sladoleda po dobroj cijeni, uključujući popularne marke kao što su Häagen-Dazs, Ben & Jerry's, Ledo, Gruvi, Mars, Bounty, Snickers i druge. Osim toga, tu su i ukusne, ali povoljnije opcije poput K-Classic, 4You i Delta sladoleda.

Häagen-Dazs sladoledi

Häagen-Dazs sladoledi poznati su po svojoj kvaliteti i bogatim okusima, a tri mnogima omiljena okusa Macadamia nut, Macaron vanilija borovnica i Macaron double chocolate trenutno se u Kauflandu mogu pronaći po dobroj cijeni. 

Macaron Vanilla Blueberry privlači pažnju svojim ljubičastim pakiranjem, a u čašici se krije vanilija sladoled spojen s borovnicama i komadićima ljubičastih makarona. Macaron double chocolate je kremasti čokoladni sladoled s komadićima čokoladnih makarona i slanim umakom od tamne čokolade, pružajući luksuzno iskustvo kombinacije slatkog i slanog.


Novi King sladoledi u čaši

Ako ste željeli isprobati nove okuse Ledo King sladoleda u čašici od 450 ml, sada je dobra prilika. Naime, trenutno su u Kauflandu na popustu, a za koji se odlučiti nije jednostavna odluka, jer svi zvuče primamljivo. 

King Obsession je idealan za sve ljubitelje čokolade. U njemu se nalazi sloj s hrskavim komadićima žitarica u preljevu od bijele čokolade, sloj sladoleda okusa čokolade s komadićima brownieja i posljednji sloj koji isprepleće bijelu čokoladu s preljevom okusa tamne čokolade. 

King Majestic je savršen za ljubitelje torte od sira, kombinirajući hrskave komadiće žitarica u bijeloj čokoladi, sladoled okusa cheesecakea s preljevom od borovnice i sladoled okusa cheescakea s komadićima keksa.

King Supreme sadrži hrskave komadiće keksa koji vode do sloja sladoleda okusa karamele s preljevom od slane karamele. Komadići makadamija oraha otkrivaju novi preljev okusa slane karamele, a zadnji sloj krije sladoled od karamele s komadićima karameliziranog makadamija oraha.


Ben & Jerry's sladoledi

Ben & Jerry's sladoledi poznati su po zanimljivim i kreativnim okusima te visokokvalitetnim sastojcima. Najpopularniji okusi uključuju Cookie Dough, Chocolate Fudge Brownie i Half Baked. Trenutno se razne vrste ove popularne marke sladoleda, u pakiranjima od 465 ml ili 427 ml, mogu kupiti po dobroj cijeni u Kauflandu.

Nama je za oko zapeo okus Chocolate Fudge Brownie, koji spaja bogati čokoladni sladoled s komadićima brownie kolačića, pružajući intenzivnu čokoladnu rapsodiju. 

Gruvi sladoledi na štapiću

Gruvi je linija Sammontaninih sladoleda na štapiću koja dolazi u nekoliko varijanti, koji kombiniraju hrskavi vanjski preljev s mekanim sladoledom unutra. Trenutno u Kauflandu na akciji možete kupiti okuse Croccantino, pistaciju i borovnicu.

Pistacija gelato s vanilijom preliven je kremom od pistacija koja je posuta nasjeckanim pistacijama i hrskavim keksima. Gruvi borovnica također ima bazu od vanilije s preljevom od borovnica te je prekriven hrskavim slojem s okusom jogurta, komadićima suhih jagoda i hrskavih keksa.


Mars, Bounty i Snickers sladoledi

Ovi sladoledi donose prepoznatljive okuse popularnih čokoladica u osvježavajućem obliku, savršeni su za ljubitelje Mars, Bounty i Snickers slatkiša. Tako Mars sladoled kombinira kremasti sladoled s bogatim karamel umakom i čokoladnim premazom, donoseći okus omiljene čokoladice u osvježavajućoj verziji.

Bounty sladoled spaja kokosov sladoled s premazom od mliječne čokolade, stvarajući okus koji podsjeća na klasičnu Bounty čokoladicu. Snickers sladoled nudi kombinaciju kikirikija, karamele i čokoladnog sladoleda, sve umotano u čokoladni premaz, pružajući bogati i zasitni okus kao originalna čokoladica. Sve ih trenutno možete pronaći u Kauflandovim trgovinama na sniženju do 50%, što je odlična prilika.


K-Classic, Delta i 4You sladoledi

Razne vrste sladoleda Kauflandove robne marke K-Classic snižene su uz Kaufland Card za 35%, a pakiranje ima čak 900 ml što je idealno za cijelu obitelj. Također, po dobroj cijeni u pakiranju od čak 2 litre mogu se pronaći Delta sladoledi u okusima vanilija-čokolada-jagoda, lješnjak-pistacija-stracciatella ili vanilija-čokolada.

U Kauflandu po dobroj cijeni možete pronaći i 4You sladolede, i to okuse banana-split ili stracciatella-lješnjak-čokolada, u pakiranju od 1650 ml.


Koji vam je od navedenih najdraži?

U nastavku nam otkrijte koji vam je od navedenih najdraži sladoled bez kojeg ne možete zamisliti ljetne mjesece.

Sponzorirani sadržaj donose Index i Kaufland Hrvatska u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.