Hrvatska marka tapeta probija se i na američko tržište

Screenshot: YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATI hrvatski brend tapeta Studijo Wallart se, osim prestižnim međunarodnim nagradama, može pohvaliti i pojavljivanjem u jednoj od poznatijih emisija o dizajnu na američkom CBS-u. Proteklog vikenda priča Studija emitirana je u glavnom večernjem terminu, koji prosječno prati 5.96 milijuna gledatelja, u sklopu emisije Europe ByDesign.

"Europe ByDesign je naš Studijo uvrstio među najbolje mlade i inovativne tvrtke Europe u svijetu dizajna", napisao je Studijo tim povodom, a objavili su i videoisječak. 

"Bravo"

Objava je prikupila mnoštvo komentara i lajkova. "Bravo", "Ponosni smo na vas i na vašu ekipu", "Ludnica", "Bravo Josipa", samo su neki od njih. 

Zidne tapete domaćeg brenda Studijo Wallart mogu se naći u više od 20 zemalja diljem svijeta, a od ove godine odlučili su zakoračiti i na američko tržište. Cijelu epizodu o Studiju u sklopu emisije Europe ByDesign možete vidjeti na YouTubeu. 

O studiju

Osnivačica brenda je umjetnica i uspješna poduzetnica Josipa Maras. Studijo Wallart pokrenut je 2015. godine kao obrt za usluge grafičkog i web-dizajna. Tržištu su ponudili personalizirane tapete i završili u mnogim domovima diljem zemlje, ali i šire. 2022. godine cjelokupan proizvodni proces Studijo je stavio pod isti krov i pokrenuo prvu hrvatsku tvornicu zidnih tapeta. 

Pročitajte više