Hrvatski dizajner predstavio torbu koja izgleda kao škarnicl. Žene pišu: "Odlična"

Foto: Donovan Studio

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MLADI hrvatski modni dizajner Donovan Pavleković predstavio je modni dodatak koji će malo koga ostaviti ravnodušnim - The Škarnicl bag. Kao što i samo ime sugerira, ova torba inspirirana je papirnatim vrećicama koje se najčešće koriste za kupovinu, odnosno pakiranje namirnica poput voća i povrća u trgovinama. No, The Škarnicl bag je izrađena od umjetne kože i umjesto velikog printanog loga, ima decentnu etiketu sa strane, a pod utjecajem tihog luksuza. 

"Top", "To je to", "Odlična", "Obožavam", "Želim", "Fora",  neki su od komentara na Instagramu, ispod videa i fotki s ovom torbom, a na službenom profilu brenda. 

U nju stane sve što vam može zatrebati dok ste u pokretu

S ovim modnim dodatkom Donovan započinje svoju komercijalnu liniju pod nazivom Donovan Studio. Doznajemo da će linija uključivati nosivije komade, ali i dalje s pečatom prepoznatljivog modnog izričaja kojim je brend do sada bio prožet.

Donovan Studio ističe da je torba kao ideja nastala prije nekoliko godina, ali zbog stvaranja konceptualnih kolekcija, bila je stavljena sa strane. No sada je zaživjela i označava početak jedne nove priče. 

Torba je zamišljena kao clutch, ali zbog svog izgleda u nju stane sve što jednoj djevojci u pokretu može zatrebati tijekom dana, poručuje brend. Torba dolazi u dvije veličine, Mini i Large, odnosno 22 cm i 30 cm širine.

U veliku verziju stane više od devet baguetta

No, to nisu njene finalne verzije, s obzirom na to da u narednom periodu stiže još veličina. The Škarnicl bag jednostavna je za korištenje - ubacite što tog dana trebate, magnetom osigurate otvor i preklopite koliko puta želite.

Idealna je za nošenje ispod ruke, a kako doznajemo, velikim eksperimentom je utvrđeno da u Large verziju stane više od devet baguetta. Kao što smo već naveli, izrađena je od umjetne kože, a dodatno drži oblik unutarnjim pojačanjem. 

Najnoviju torbu brenda Donovan moguće je naručiti direktno preko službenog Instagram profila. Cijena za Mini verziju iznosi 50 eura, a za Large verziju 70 eura.

Pročitajte više