Huawei najavio događaj za 7. svibnja. Evo koji se proizvodi očekuju

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HUAWEI je zakazao globalni događaj na kojem će predstaviti inovativne proizvode. Događaj će se održati 7. svibnja u Dubaiju. Na promotivnoj obavijesti navedeno je predstavljanje nosivih uređaja, Matebook prijenosnih računala i Matepad tableta.

Watch Fit 3 i MateBook X Pro

Nosivi uređaj je vjerojatno Watch Fit 3, koji mnoge podsjeća na Apple Watch. Kako navodi GSMArena, MateBook X Pro 2024 također će vjerojatno biti predstavljen globalnoj publici. Ovaj laptop već je dostupan na kineskom tržištu, a opremljen je novim Intel Ultra 9 procesorom te teži 980 grama.

Iako na promotivnoj obavijesti o događaju nisu navedeni pametni telefoni, neki se svejedno nadaju da bi marka mogla predstaviti novi telefon, Pura 70. "Kada će Pura 70 biti lansiran globalno?", "Najveća novost koju čekam je globalno izdanje serije Pura 70", neki su od komentara na X-u, ispod Huaweijeve objave o događaju.

Pročitajte više