Huawei Watch Fit 3 izgleda kao Apple Watch, ali košta značajno manje

Foto: alternate.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HUAWEI bi uskoro trebao lansirati Watch Fit 3. Pretpostavlja se da će Huawei ovaj sat službeno predstaviti za svega nekoliko dana na svom globalnom događaju zakazanom za 7. svibnja. No, nekoliko dana prije događaja procurile su fotke, a prema njima Huaweijev sat poprilično podsjeća na konkurentski proizvod - Apple Watch.

Kako je primijetio portal WinFuture, Huawei Watch Fit 3 pojavio se kod nekih njemačkih trgovaca, što je otkrilo ne samo njegov izgled već i specifikacije te cijenu.

Bit će dostupno više boja

Prema tablici podataka koju je unaprijed objavio njemački online trgovac, Huawei Watch Fit 3 ima 1.82-inčni AMOLED zaslon rezolucije 480×480 piksela. Okvir je izrađen od aluminijske legure i dostupan je u crnoj, bijeloj, zlatnoj i ružičastoj boji. Dimenzije kućišta su 36.3 x 43.2 x 9.9 mm, a težina sata je 26 grama.

Cijena od 160 eura naviše

Za ovaj sat dostupne su različite opcije narukvica, od gume ili kože, a sat je također ocijenjen s vodootpornošću do 5 ATM. To znači da je prikladan za plivanje ili tuširanje, ali nije namijenjen za duboko ronjenje. Nadalje, sat ima 4 GB memorije, Bluetooth 5.2 i GPS prijemnik te je opremljen mikrofonom i zvučnikom.

Watch Fit 3 opremljen je standardnim senzorima za praćenje otkucaja srca i razine kisika u krvi (SpO2). Osim toga, sat može pratiti san i svakodnevne aktivnosti korisnika. Uključuje funkcije kao što su planiranje vježbanja, praćenje zona intenziteta otkucaja srca za optimizaciju treninga, kao i izračunavanje potrošenih kalorija.

Fit 3 dolazi s baterijom od 400 mAh koja obećava do 10 dana korištenja. Može se napuniti do punog kapaciteta za 1 sat i 8 minuta. Što se tiče cijena, Huawei Watch Fit 3 s gumiranom narukvicom koštat će 159 eura, dok će opcija s kožnom narukvicom koštati 179 eura.

Pročitajte više