Idealno je vrijeme da posjetite NP Krka. Do kraja travnja snižene su cijene ulaznica

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNAT po veličanstvenosti svojih slapova, Nacionalni park Krka jedan je od najpopularnijih nacionalnih parkova u Hrvatskoj i nezaobilazno je turističko mjesto.

Nacionalni park Krka vrijedi posjetiti samo da biste se divili ljepoti Skradinskog buka, najpoznatije mreže slapova u parku, ali također se može pohvaliti sa šest drugih slapova na rijeci Krki, slikovitim povijesnim mjestima i spokojnim krajolicima u kojima ćete uživati.

Izbjegnite gužve

Nacionalni park Krka je na svojim službenim stranicama objavio da su tijekom travnja, od 1.4. do 30.4., snizili cijene ulaznica za sve kopnene lokalitete za 25%.

Po akcijskoj cijeni od 7.5 € za odrasle osobe posjetite Eko kampus Krka u Puljanima, Burnum, Manastir Krku, Manojlovački slap i Bilušića buk. 

Ovo je idealno vrijeme da posjetite Krku prije turističkih gužvi.

Pročitajte više