Internet je pun reakcija na ove UGG čizme: "Podsjećaju me na velike ptičje noge"

Screenshot/Foto: TikTok/ugg.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZA ONE s jako dugačkim nogama UGG ima rješenje - UGG Classic Ulta Ultra Tall. Ime prilično dobro objašnjava same čizme. Naime, iznimno su visoke - čak 66 centimetara. "Classic Ultra Ultra Tall ima konvertibilni gornji dio s četiri dijela na patentni zatvarač, tako da ih možete nositi na svoj način", kaže marka.

UGG Classic Ultra Ultra Tall, cijena na sniženju je 419.99 dolara (386.34 eura)

Čizme su podstavljene mješavinom vune i nude "prepoznatljivi osjećaj s više svestranosti i prilika za nošenje nego ikad prije". Dolaze u dvije boje - Chestnut Multi i crnoj, a trenutno su dostupne na američkoj stranici na popustu po cijeni od 419.99 dolara (oko 386 eura). Redovna im je cijena 600 dolara (oko 552 eura).

Za sada ih na europskoj stranici ne nalazimo, ali vjerujemo da je samo pitanje vremena kada će stići i k nama ili na stranice koje šalju i u Hrvatsku. 

Mnoge je zanimalo kako izgledaju na nekome

Internet je pun reakcija na ove čizme, što i ne čudi s obzirom na njihov izgled. Tiktokerica Erin (@sneakybrownnoser) je u svom videu istaknula da je vidjela oglas za njih te da ju zanima kako izgledaju na nogama. Video je do sada pregledan preko 8 milijuna puta i mnogi su se u komentarima zapitali isto. 

@sneakybrownnoser they also have it in black if anyone is interested #greenscreen #greenscreenvideo #uggs #uggslippers #uggboots #uggtasman #uggclassicultraultratall ♬ Feather - Sped Up - Sabrina Carpenter

"Nisu tako loše"

Jedna tiktokerica kao da je čula njihove želje - i uslišila ih. Emalee (@emaleefrschmann) ih je nabavila i pokazala kako izgledaju sa svih strana. 

@emaleefrischmann @UGG® I have so many questions 😂 let me say these are extremely comfortable but not made for short people! 😂 #ugg #ultraultratall #uggclassic #somanyquestions #candycorn #what ♬ original sound - Emalee
@emaleefrischmann The moment we’ve all been waiting for! Here are the Classic Ultra Ultra Tall Uggs! #ultraultratalluggs #uggs ♬ original sound - Emalee

"Izgledaju dobro na tebi", "Zabavne su", "Nisu tako loše", "Mrzim ih i volim ih na tebi u isto vrijeme. Podsjećaju me na velike ptičje noge iz nekog razloga", "Lude su, ali mi se iz nekog razloga sviđaju", neki su od komentara na Emaleein video. 

"Čizme koje svi žele vidjeti na nekome su stigle"

Još jedna tiktokerica je pokazala kako izgledaju uživo i na njoj te ih je i nosila jedan dulji period kako bi ih mogla recenzirati kako spada. "Čizme koje svi žele vidjeti na nekome su stigle", istaknula je @dealtrapqueen. Na kraju videa je rekla da joj se čizme sviđaju. 

@dealtrapqueen The boots have arrived! lol Check out my initial review of the much anticipated @UGG® boots everyone has been wanting to see on an actual person! . . #uggs #uggboots #uggultraultratall #uggunboxing #unboxing #uggseason #boots #viraltiktok #viralvideo #fyp #thighhighboots #blackgirlfollowtrain #uggboottryon #winterboots #dealtrapqueen ♬ original sound - dealtrapqueen

"Ta ogromna kutija je ikonična, kao i uggsice", "Sviđale bi mi se da su od istog materijala, izgledaju dobro na tebi", "Ok, ali izgledaju slatko na tebi", "Sviđaju mi se", "Odlična recenzija", "Baš su slatke, naručila sam ih", neki su od komentara ispod njezinog videa. 

Pročitajte više