Izabel Kovačić je elegantna i u trudnoći: Haljina koju je nosila nas je osvojila

Foto: Instagram/izakova.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IZABEL KOVAČIĆ jučer je putem Instagrama podijelila sretnu vijest da ona i njezin suprug, nogometaš Mateo Kovačić očekuju prinovu.

Na fotografiji koju je podijelila Izabel je pozirala u elegantnoj traper haljini iz kolekcije vlastita brenda Izakova. Haljina, koja kombinira uski gornji dio koji lijepo naglašava siluetu i zvonoliki donji dio koji dodaje dinamiku pri kretanju, odličan je primjer kako traper može biti elegantan.

Osim što je podijelila tu fotografiju, Izabel je naknadno objavila i nekoliko dodatnih slika u istoj haljini, demonstrirajući šik i trendi trudnički stil. 

Traper je ove sezone in

Njezin izbor odjeće posebno je relevantan ove sezone, kada se traper ponovno istaknuo na modnoj sceni. Ovogodišnji modni trendovi ne uključuju samo mnogima omiljene traperice u različitim varijantama već i mnoge druge odjevne predmete i dodatke od traper materijala, uključujući suknje, setove i haljine.

Na modnim revijama za proljeće i ljeto u New Yorku, traper suknje bile su jedan od istaknutih komada. Tijekom ovogodišnjeg Tjedna mode u Londonu posebno je bio popularan stil dvostrukog traper odijevanja, poznat kao traper na traper. U odgovoru na ovaj trend, high-end i high-street trgovine proširile su svoju ponudu traper odjeće, uključujući ne samo suknje već i košulje, setove te haljine.

Osim što se pojavljuju u različitim oblicima i stilovima, traper haljine pružaju odličnu priliku za eksperimentiranje s modom u svakodnevnom životu. Ova vrsta odjeće nije samo praktična i udobna već može biti i vrlo šik, što Izabel Kovačić savršeno demonstrira, pružajući inspiraciju mnogim ženama kako održati stil tijekom trudnoće.

Kopirajte njezin stil

U nastavku izdvajamo haljinu koju je nosila Izabel. Radi se o maksi traper haljini po imenu Kaia.

Haljina Kaia Maxi, Izakova, 473 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.