Izgled novog Nothing Phonea (2a) podijelio mišljenja. Nekima se sviđa, drugima ne

Screenshot: YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NOTHING je objavio nekoliko rendera novog telefona Nothing Phone (2a) na svom forumu, ali i društvenim mrežama. Sada je stigao i video unboxinga novog pametnog telefona na službenom YouTube profilu. Zanimljivo je da je marka dovela "svog najvećeg fana", dječaka po imenu Maximillian, da zajedno sa zaposlenicima Nothinga otpakira novi uređaj.

"Izgleda zanimljivo", rekao je Max kada je vidio novi telefon i dodao da mu se sviđa. "Potpuno novi telefon", rekao je, ali i naglasio da i dalje nosi prepoznatljiv potpis marke Nothing. Posebno je izdvojio dio s kamerama kao ključnu razliku u odnosu na prethodne modele.

Na ovom modelu kamere su pozicionirane jedna do druge na poleđini uređaja, za razliku od prethodnih Nothing telefona, na kojima su bile smještene jedna ispod druge. Video otkriva da je raspored kamera ključna karakteristika dizajna novog modela. Oko kamera su tri Glyph svjetla različitih veličina i oblika.

Osim toga, vidljivo je da je zadržana transparentnost u dizajnu telefona, ali i dodano malo bijele boje, što daje mekši izgled. Nothing je u videu otkrio inspiraciju za dizajn uređaja, koja obuhvaća stare tehnološke proizvode i modu 60-ih godina.

Također, otkriveno je da je dizajn telefona (2a) zasnovan na izvornom konceptu izgleda Nothing Phonea. Prije finalizacije ovog dizajna razmotrene su stotine, ako ne i tisuće drugih opcija. Video pruža uvid u proces dizajniranja telefona, od brainstorminga i skiciranja do detaljnijeg dizajniranja na računalu.

Što se tiče materijala, otkriveno je da su ovaj put koristili plastiku za Nothing Phone (2a) umjesto stakla, vjerojatno zbog niže cijene u odnosu na model Nothing Phone (2).

Nekima se izgled telefona svidio, drugima nije

Mišljenja o izgledu telefona su podijeljena. Mnogi su u komentarima na YouTubeu, ali i na drugim društvenim kanalima brenda izrazili svoje mišljenje o novom uređaju.

"2a izgleda izvrsno", "Promijenio sam mišljenje do kraja videa, zapravo mi se sviđa ovaj slatki dizajn", "Nothing Phone (2a) je zapanjujući", "Sladak i kul", "Predobar", "Izgleda čisto, sviđa mi se", "Sviđa mi se dizajn", "U videu izgleda bolje nego na promo fotkama", "Stvarno mi se sviđa dizajn", "Izuzetan", komentari su onih kojima se izgled novog telefona sviđa. 

"Izgleda loše", "Nemojte više nikada raditi ovakav hrabar dizajn", "Dizajn je jako loš", "Zašto horizontalni raspored kamera? Zašto?", "Da, taj dizajn ćete napraviti samo jednom i nećete ga više ponoviti", "Sramotno", "Zašto stražnji dio s kamerama izgleda poput svinjskog nosa?", "Izgleda jako čudno", neki su od negativnih komentara. 

Prema Dealabsu, Nothing Phone (2a) bit će lansiran u Europi s početnom cijenom od 349 eura. Ova cijena odnosi se na model sa 8 GB RAM-a i 128 GB prostora za pohranu, dok će verzija sa 12 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu navodno koštati 399 eura. Telefon će biti dostupan u crnoj i bijeloj boji. U prodaji će se naći 5. ožujka 2024. Više informacija možete vidjeti ovdje

Pročitajte više