Izgleda da Motorola Edge 50 Pro stiže u Europu. Procurila cijena

Foto: motorola.in

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MOTOROLA je nedavno najavila Edge 50 Pro u Indiji, a prema nekim novim izvještajima, čini se da će telefon stići i u Europu. Telefon će se navodno naći u prodaji sredinom travnja, a procurila je i cijena.

U Indiji oko 400 eura, u Europi 700

Kako navodi GSMArena, prema jednom izvoru, telefon će biti dostupan u varijanti od 12 GB/256 GB po cijeni od 699 eura. Ako je cijena točna, to je prilično značajan porast cijene u usporedbi s indijskim tržištem, gdje je preporučena maloprodajna cijena za taj model 35.999 indijskih rupija, što je otprilike 400 eura.

U Indiji je dostupan i jeftiniji model od 8 GB/256 GB za 31.999 indijskih rupija ili otprilike 355 eura, koji se za sada ne spominje za europsko tržište. No, na stranu cijena, čini se da će opcije boja za Europu biti iste kao u Indiji i uključivat će lavandu, crnu i bisernu. EU verzije će, izgleda, također dobiti punjač od 125W u kutiji.

Glavne specifikacije

Moto Edge 50 Pro pokreće Snapdragon 7 Gen 3 čipset i ima 6.7-inčni, 144 Hz, HDR10+, FullHD+ AMOLED zaslon s reklamiranom maksimalnom svjetlinom od 2000 nita. Ima 50 MP glavnu kameru s OIS-om na stražnjoj strani, uz 10 MP telefoto kameru s 3x optičkim zumom, 13 MP ultraširoku kameru s autofokusom i 50 MP selfie kameru.

Ostale bitne značajke uključuju IP68 zaštitu, stereo zvučnike s Dolby Atmosom i skener otiska prsta u zaslonu. Edge 50 Pro pokreće baterija od 4500 mAh s punjenjem od 125W putem kabela i 50W bežičnim punjenjem. Telefon dolazi s Androidom 14 i planirana su tri veća ažuriranja operativnog sustava te četiri godine sigurnosnih zakrpa.

Pročitajte više