"Izgleda tako prirodno": Novi puder u stiku od Fentyja oduševio kupce

Foto: fentybeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOK smo listali po TikToku, naišli smo na video jedne djevojke koja je upotrijebila Eaze Drop Stick tvrtke Fenty Beauty kako bi besprijekorno ujednačila svoju kožu. Rezultat nas je oduševio pa smo odmah istražili više o tom proizvodu. Riječ je o novom puderu, Eaze Drop Stick, koji je Fentyjeva solidna varijacija njegovog najprodavanijeg i kupcima omiljenog Eaze Drop Blurring Skin Tinta.

Ovaj puder u stiku je lagana formula koja neprimjetno klizi po licu i dostupan je u 25 nijansi. 

@teairawalker I tried the @Fenty Beauty Eaze Drop Stick. Listen up ladies and gents, you better go get you one or these 🥰 #FentyBeautyAmbassador #eazedropstick #swipemeltgo ♬ original sound - Teairawalker

Mnogi su ostavili oduševljene komentare ispod videa: "Nikad nisam više željela puder. Sviđa mi se što izgleda prirodno", napisala je jedna korisnica. 

Formula s trajnim laganim prekrivanjem postupno se stapa s kožom i daje joj prirodan izgled, a kremasta i glatka tekstura zamagljuje sve nepravilnosti na licu. Jedna korisnica preporučuje da proizvod ravnomjerno rasporedite prstima po licu za još bolje rezultate, umjesto da koristite beauty blender ili kist.

Cijena ovog proizvoda je 43 eura (323.98 kn), a možete ga vidjeti ovdje.

Pročitajte više